Még javában zajlik a fesztivál szezon, de az őszi naptár már szinte tele van jobbnál jobb rendezvényekkel. Az október 5-én megrendeztésre kerülő Supernova pres. Boris Brejcha showcase is közöttük van, de jelen pillanatban kissé bizonytalan lábakra került az esemény.

Több olvasói megkeresésnek eleget téve májusban egyszer már utána jártunk annak a felröppent hírnek, miszerint törölték az eseményt a Hungexpo naptárából. Mivel az olvasói megkeresésen túl is több helyről hallottunk bizonytalan információkat, ezért utána jártunk, melynek eredménye a következő volt:

„Május” A Hungexpo ügyfélszolgálata szerint a buli az eredeti helyszínen lesz megtartva. Megkérdeztük a szervezőket is. Ők egyik eshetőséget sem erősítették meg, úgy reagáltak, hogy jelezni fogják, ha bármi változás történne.

Mivel a közelmúltban újabb kétes információk jutottak el hozzánk és egyre több olvasó és résztvevő is érdeklődött a közelgő esemény helyszínével kapcsolatban, ezért most újra felvettük a telefont és megkérdeztük a Hungexpo-t a jelen helyzetről, ami során ezt az információt kaptuk:

„Most” Megkeresésünkre a Hungexpo ügyfélszolgálata szerint a buli az nem a hungexpo helyszínen lesz megtartva annak ellenére, hogy tényleg a helyszínen lett volna a rendezvény.

A válasz egyértelmű volt, jelenleg úgy tűnik, hogy az október 5-i esemény nem a Hungexpoban kerül megrendezésre. Viszont az eseménynél még mindig az Expo van megjelölve, így jelenleg várjuk a szervezők reagálását, hogy választ adjanak mind a közönségnek, mind pedig szerkesztőségünknek.

Előző cikk: Helyszínváltozás előtt az októberi hungexpos Boris Brejcha?