A B.my.Lake harmadik napján fül és naplemente nem marad techno nélkül!

Bár már egyre korábban bukik a nap a horizont alá, azért még augusztus 21-24. között is majdnem este 8 óráig élvezhetjük életadó csillagunk földi jelenlétét, amikor egyértelműen elég sokan összegyűlünk majd Zamárdiban, az idei B.my.Lake fesztivál helyszínén, a magyar tenger partján.

A Balaton naplementéje egyébként is pazar látvány a déli oldalról, hát még, ha olyan illető festi alá kellemes techno zenéivel, mint a német élő legenda, Sven Väth.

Nagyot húzott a B.my.Lake, amikor meginvitálta Sven papát egy naplementés szettre, hogy a német precizitás és az egyszerre őrült hangulat közvetítése egy dance flow élményt biztosítson a fesztiválra érkezők számára, már egészen a naplemente környékén.

Hiánypótló fesztiválrészlet lesz ez, hiszen mi magyarok még mindig valahogy nehezen merünk nappal szórakozni, miközben a környező országok kultúrájában elengedhetetlen elem egy-egy fesztiválon, de úgy általában is, hogy nappali események legyenek.

A tánc az mindig tánc, a napszemüveg meg sokszor éjszaka is felkerül, szóval miért ne engedhetnénk el magunkat akár fényes nappal. Minden elismerésünk, hogy idén ezt végre megtehetjük, ráadásul egyből nem is egy napon, hanem két felvonásban rápróbálhatunk a naplementés táncra, már ami az exkluzív kiegészítést illeti.

Mert, míg Sven Väth augusztus 23-án viszi táncba a lékelőket, addig másnap a Mind Against teszi majd ugyanezt, egészen 18 órától belehajolva a sötétségbe, de előtte még átélve a nap utolsó fényeit!

Sven barátunk ráadásul ténylegesen nagy nappali tapasztalattal rendelkezik, aki köztudottan imád is világosban játszani, legyen az akár egy friss reggel, vagy tűző nap, akár egy kellemese naplemente. Épp ezért is örülünk, hogy vele változik a B.my.Lake kicsit nappali fesztivállá is, és a Mind Against exkluzív naplemente szett mellett ne hagyjuk le azt, hogy azért szerdán és csütörtökön is lesz naplemente közben zene, két színpadon is!

Hogy jól beleéljünk ebbe a hangulati állapotba, Sven Väth naplementés rögzítései után kutattunk és ezeket a fenomenálisakat találtuk. Hallgassuk, nézzük, augusztus 21-től pedig találkozzunk a B.my.Lake-en!

Rögtön az első legyen a tavalyi Awakenings szettje, ami nagy fejcsavarás volt!

Aztán egy lelkes szórakozónak köszönhetően még épp elfogadható minőségben élvezhetjük egy fél órás szettrészletét az idei Greenfields fesztiválos fellépését:

És végül kerüljön még ide két 2017-es felvétel:

A B.my.Lake teljes programja pedig: