Baráti hangulat, fürdőzéssel egybekötött táncolás a tóban, napozás és seggrázás a parton, bográcsozás, evés-ivás, parádés dj szettek, és nagyszerű közönség… Így tudnánk címszavakban jellemezni az első Lake At Field miliőjét a Látóképi Tófürdőn.

A júliusban szárnyra kapott esemény valóságos mini fesztivál légkört teremtett már az első alkalommal. A szervezők ugyan két hetente szerettek volna tóparti mulatságot hirdetni, ám sajnos rajtuk kívülálló okok miatt nem volt lehetőségük teljesíteni a korábban tett ígéretet. Azonban most kárpótlásul a helyi hősök Dr. Kotasz, Bisop, és Make Faith vagyis a Lake At Field rezidensei, valamint a Civisground oszlopos tagja Dirty Ice mellett egy igazi nagyágyú, a Hairy művésze Zvezda Beta veszi be a dj pultot röpke 3 órára.

Hozz magaddal barátokat, jól megpakolt hűtőtáskát, fürdőruhát, napszemüveget, és jó hangulatot nagy mosolyokkal, hogy ismét együtt táncolhassuk át a napot! A jó idő (előre láthatólag 30 °C körül lesz a hőmérséklet), és a bográcsozási lehetőség is adott. Ott találkozunk!

Az esemény családbarát. Háziállatokat beengedni a szervezőknek nem áll módjában. Minden további fontos információt megtaláltok az esemény leírásában:
https://www.facebook.com/events/820572078343590/

Image and video hosting by TinyPic