A Tilos Rádió 1991. augusztus 21-én kezdett sugározni Budapesten. Ez volt az első magyar független rádió. Minden műsorvezető ingyen dolgozik, a rádió tagjai maguk is hozzájárulnak anyagilag annak fenntartásához. A Tilos Rádió nem pályázik állami elosztásból származó pénzekre, így működési költségeit kizárólag hallgatói hozzájárulásokból és egyéb, nem állami pályázati forrásokból teremti elő. Ehhez rendszeresen szervez adománygyűjtő akciókat. Ezek legjelentősebbike az évente megrendezésre kerülő, egy hetes Tilos Rádió Maraton rendezvénysorozat. Legutóbb 17 millió forintot sikerült összegyűjteni. 2008-ban költöztek a Mária utcába. Az ingatlan-konjunktúra azonban szép lassan utolérte a Tilos bázisát is, így nyáron költözködnünk kellett. Hosszas keresgélés után sikerült rátalálni a stúdió új helyszínére.

Vasárnap délután, 3 óra előtt pár perccel történelmi pillanat következett be. Megszólalt a Funkadelic: Free Your Mind And Your Ass Will Follow c. száma. Ez volt az első, ami immár a nagy stúdióból szólt, és azóta már onnan megy minden. Óriási hajtás volt az elmúlt egy hét, mire a működőképesség összeállt. Persze még van néhány dolog hátra, már ők is találtak javítandó, módosítandó részleteket. Jó néhány dolgon fejlesztettek, változtattak. Készült ablakfüggöny, ajtószigetelés, stúdiós betekintő kamera (üveg helyett) és hangulatvilágítás is.  Az elmúlt hét hősei: Batyó és Chucky, Nautlaci, Kronauer Ádám, Debreczi Ákos, Andris, és Sztyepp. Nélkülük nem sikerült volna.

A Tilos új helye a Pénzverde épülete. A pontos cím: 1089 Budapest, Üllői út 102.
Szeptember második hétvégéjén kerül sor a Tilos 28. szülinapi bulijára. A fellépők között találhatjuk Palotai, Zvezda Beta, Maks és Mesterházy nevét is. A helyszín ezúttal is a Dürer Kert.
Esemény: https://www.facebook.com/events/1079527849104625/