A három éve futó projekt először hozza el Budapestre az ausztrál tech house őrültet és sokan másokat.

Őszi időre még nem kell számítanunk szeptember első napjaiban, melynek a BUDAFEST szervezői, fellépői és résztvevői is egyaránt örülhetnek. A hőmérséklet 30 fok körül várható, mely tökéletesen meg alapozza, hogy harmadik évében is  nagyot szóljon a tömegeket mozgató eseménysorozat.

A történetesen eddig főként csak nemzetközi közönségre célzott metropolitan fesztivál most abban is különbözik majd az előzőktől, hogy szeptember 1-én a hazai közönség előtt is megnyílnak a kapuk, így fejest ugorhatunk abba a programba, ahol első magyar fellépésére készül a mostanság nagy figyelemre szert tett ausztrál tech house őrült.

Fisher élete első budapesti jelenése egyben hosszú időre az utolsó is lesz, hiszen 2020 év végéig biztosan nem jön felénk, így érdemes lesz meghallgatni az RIO XXL táncterére tervezett fellépést vasárnap este, ahol másnap már Eats Everything viszi majd a vezérfonalat.

De a további fellépők is ígéretes szórakozást tartogatnak, név szerint első este Max Chapman, Mason Maynard, Franky Wah, Fleur Shore, My Friend, második este pedig Pawsa, Ben Sterling, Apexape, Hott Like Detroit és Melé személyében.

A belvárosi terepasztalon számos helyszínen vehetünk részt a Budafest programjain, melybe bele tartozik az Akvárium, Ötkert, Fogasház, RIO XXL, de még a Széchenyi Fürdő szervezett termál buli, hajós party és a Foreverland is a fővárosba látogat a fesztivál invitálására!

A dátumot már nem felvésni kell, hanem ráhangolódni, mert szeptember 1-2-3. nagyon közel van! Jegyeket a Oneticket rendszerén keresztül  válthatunk erre a megafesztiválra, ahol hangulat tekintetében valami ilyenre számíthatunk: