Ha valaki még nem látta, akkor most épp itt volt az ideje.

Kreatív mérnöki munka és egy jó csapat áll a Vibee, azaz a biciklire épített sound system koncepció mögött. A sárga csotrogánynak tűnő, de annál meglepőbbet szóló party-bicikli már több helyen járt az országban, mint gondolnánk. Múlt hétvégén például Budapest – Göd útvonalat járták be oda – vissza, de a nyár eleji teszt alkalommal a Római Szabadstrandon találkozhattunk a járgánnyal.

A szuper multi funkcionális bringa menet közben is szórja ránk a hangot, de amikor megáll, egyenesen átalakul sztereó rendszerré és jöhetnek a DJ-k, hogy pörgessék a legjobb lemezeket, közben pedig csak lehet, hogy éppen leálltunk egy parkolóban!

Ráadásul nem csak sima szettek, hanem moduláris cuccok kapcsolódására is alkalmas, így live act-eket is meghallgathatunk bárhol, szabadtéren a Vibee segítségével, ahogy az alábbi képen is volt látható nyár közepén.

A hangos sárga szöcske most tovább tetézi a jelenlétét és Modulár Piknikre invitál bennünket, ahol három live act-et és DJ szetteket hallhatunk majd a Hajógyári Sziget füves placcán.

Az eseményre ezek a hívószavak érvényesek:

„Természetközeli moduláris szintetizátor-koncertek

A teherbiciklire épített, Vibee sound systemmel már többen találkozhattatok idén nyáron.

Ezen a vasárnapon három zenész moduláris szintetizátorai szólalnak meg rajta.

iamyank, Banyek, és Cartmesy (Baráth Bálint) nem csak egyedi koncertekkel készülnek az első piknikre, hanem ajándékokat is sorsolnak majd a hallgatók között.

Az elektronikus zenére sokszor hideg, gépies művészetként gondolunk. Ez nem feltétlenül baj, azonban most a természetben kibontakozó zenészek és hangszerek segítségével jobban felfedezhetjük együtt ennek a műfajnak az organikusabb, természettel rezonáló árnyalatait is.

A live act-ek után a Vibee Dj csapatából, Asparagus, Contsant és Dtr játszik alkalomhoz illő zenéikből.”

Ha nincs még programunk, akkor érdemes kinézni 16 órai kezdéssel!

A képeket a Vibee oldaláról kölcsönöztük, reméljük nem bánták!