Sasha Carassi 2009-ben alapította meg saját kiadóját. A Phobiq Records valószínűleg a legtöbb technofanatikus számára ismerősen csenghet. Az elmúlt tíz esztendőben sorra jelentek meg a jobbnál-jobb szerzemények. Olyan nagynevű producerek zenéi láttak itt napvilágot, mint például Brian Sanhaji, Scalameriya, Marco Bailey. vagy természetesen Sasha Carassi. A hazai színek is képviseltették magukat, Steam Shape és Alert Minds (Robert Noise) is adott már itt ki zenét. Azt is mondhatnánk, hogy a Phoebiq a Drumcode előszobája.

A napokban jelent meg a Phobiq válogatásalbumának idei kiadása, az „Abilities VIII”. A lemez összesen 12 szerzeményt tartalmaz. Nagy örömünkre szolgál, hogy az egyik közülük Raul Young keze munkáját dicséri. Fiatal kora ellenére már egy sor kiadónál jelentek meg a magyar producer zenéi, min például a Silver M, Set About, Amazing Records, Say What? Recordings, IAMT, Funk’n Deep, Nervous Records, Renesanz, Natura Viva, Frequenza, vagy a BeMassive Records. Saját kiadója az Illegal Control Records.

Raul Young Több alkalommal zenélt már külföldön is, többek között a The Egg (London), Soundfactory (Zágráb), vagy éppen a Chapeau Rouge (Prága) falai között, de a hazai közönség is találkozhatott már vele több kiemelt rendezvényen is, mint például a Balaton Sound, Katlan Fesztivál, The Etiket (Győr), Carbon (Szeged), vagy éppen a Dürer Kert és az Akvárium Klub.

A teljes kiadvány itt érhető el: http://www.beatport.com/release/abilities-viii/2663005