A detroiti kortárs legenda a Cocoon20 sorozaton belül jár ilyen szerencsével.

Hálás és örömteli pillanatban lesz része Seth Troxler-nek, amikor szeptember 13-án nem csak a Cocoon igazgatójával, Sven Väth-tel, hanem a német Kraftwerk formációval oszthatja meg a színpadot.

Seth Troxler második ízben vesz részt az idén 20 éves fennállását ünneplő Cocoon20 sorozatban, melynek aktuális epizódja minden eddigi várakozást fölül múl akár Seth, akár a közönség számára.

A Kraftwerk ugyanis soha nem járt Ibizán, így nem csak a Cocoon20, a helyszínt adó Ushuaia, vagy Seth Troxler életében lesz ez emlékezetes pillanat, hanem a Kraftwerk számára is, nem beszélve a vélhetően teltházas közönség minden egyes különálló szubjektumáról.

Ezzel a pillanattal ugyanakkor az élet túlmutat Seth Troxler legvadabb álmain is, a Kraftwerk pedig 3D előadásával Ibizán is megmutatja több évtizednyi robothang kísérletezésének kiforrott változatát.

Az idén indított 20 Years Of Cocoon ezzel újabb történelmet ír az elektronikus zenei színtér nagykönyvébe, amire még nekünk is akad jogosultságunk részt venni, ha meg akarnánk tenni hirtelen.

Elnézve a promó videót, nagyon jól éreznénk magunkat ezen a különös együtt álláson, mely már délután 5 órakor elkezdődik!