Az egyik legismertebb elektronikus zenei fesztivál Észak- és Dél-Amerikát is feltüzeli, sőt!

Az idén 25 éves fennállását ünneplő német fesztivál tovább gerjeszti az elektronikus zenei feszültséget, és már nem csak otthonában, Mannheim-ben, hanem nemzetközi vizekre evezve. A 7. Sonus lebonyolítását követően a fesztivál mögött ténykedő Cosmopop csapat úgy tesz eleget a német precizitás fogalmának, hogy a negyed évszázad lendületére szállva egészen Észak-Amerikáig tolja a Time Warp-ot.

A város New York lesz, a helyszín pedig a The New York Expo Center, ahova 4 év kihagyás után várják az Egyesül Államokban élő Time Warp fanokat, az elektronikus zene kedvelőit, akik örömmel gyülekeznek 10 ezres nagyságrendben az eseménynél.

Nem csoda, a húzónevek között ott van Amelie Lens, Maceo Plex, Loco Dice, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Nina Kraviz vagy Sven Väth is, de a pontos, két napra nyújtott program fellépőit a borítóképről olvashatjuk teljes értékűen:

New York november 22-24. között kapja meg a Time Warp minőségét, de ezt megelőzően még elfoglalja egy hétvégére Dél-Amerikát is. November 15-17. között ugyanis Brazíliába utazik a fesztivál, ahol szintén két nap találkozhatnak a Sao Pauloban összegyűlt elektronikus zenerajongók.

És ez még mindig csak a jéghegy közepe, hiszen még ezt is megelőzően is bele engedhetjük magunkat a Time Warp élményébe, ami egész közeli dátumon, szeptember 21-én ér el minket, történetesen a Connect eseménnyel.

A Connect ráadásul egy nagy kapcsolódás, óriási egyesülés lesz, hiszen a fantázianév mögött a Time Warp és az Awakenings közös szervezése rejlik, ami vélhetően minden eddigit fölül fog múlni!

Számunkra ez az esemény lesz a legkönnyebben megközelíthető, mivel a németországi Düsseldorfban kerül megrendezésre, melynek különlegessége még az lesz, hogy 22 fellépő 4 terembe elosztva, az égtájak neveivel fémjelezve került a programba.

Remek éve ez a Time Warp-nak, ha tehetjük, éljünk a lehetőségeivel, mi pedig mutatjuk milyen volt 2015-ben a Time Warp US, és még idén kiderül, milyen lesz a 2019-es!