Mi biztosan magunkévá tennénk az élményt, még akkor is, ha messzire kéne utazni.

Techno, barátság és Ibiza. Ez a fő irányvonala annak a hármas beszélgetésnek, melyet a Mixmag lencséi előtt folytatott a két elektronikus zenei titán, a brit Underworld és a német Sven Väth.

A beszélgetést még augusztus végén kaphattuk meg az arcunkba, ahol a barátságos diskurzusban olyat kitétel is keletkezett, hogy mi lenne, ha egy igen kecsegtető, 12 órás szettet játszanának közösen.

Azt tudjuk, hogy Sven egy őrült és a maga hideg északi módján az Underworld is, így bátran gondoljuk azt, hogy ebből egy tényleges megvalósítás is születhet.

Maga Sven indította be a maratoni szettezgetés ötletét azzal, hogy bedobta saját tapasztalatát, miszerint 6 óra játék után kezdődnek csak az igazi izgalmak a DJ pultban. Sven papától nem is kérdés, hogy még most is letolná ezt a kihívást, de vajon az Underworld duó tagjai, Rick Smith és Karl Hyde mit gondolnak erről?

Az derüljön ki már a beszélgetésből, ahol szó esik arról is, hogy milyen volt az első Cocoon20 rendezvényen közösen tartott koncert nap május végén és egy nagyon fontos téma is az asztalra került, miért nem hal meg a vinyl soha sem!

Alig 20 perc és nagyon megéri minden pillanata: