Idén negyedik alkalommal veszik át a live performanszok a központi szerepet az Amsterdam Dance Event-en, az ADE LIVE keretein belül.

A Paradiso és a Melkweg ismét egyesítik erőiket: egy kétnapos fesztiválnak adnak helyt, ahol a zenerajongók és szakmabeliek tisztelegnek a legújabb elektronikus zenei live-actek és a házigazdák előtt egyaránt. Az ADE LIVE Október 16-án, szerdán a Paradiso-ban és 17-én, csütörtökön a Melkweg-ben kerül megrendezésre.

Az ADE Live alig néhány éven belül az Amsterdam Dance Event elválaszthatatlan részévé nőtte ki magát. Korábbi kiadásaiban olyan nagy művészek szerepeltek, mint Fatima Yamaha, Hercules & Love Affair és Roisin Murphy amellett a feltörekvő Marie Davidson & Phlake páros mellett, akik saját erejükből váltak híressé. Általuk körvonalazódott, hogy a Live act éppúgy előkelő helyet érdemel az ADE programok felhozatalában.

Az idei évben ezúttal az elektronika nagymestere Apparat áll majd a fesztivál élére olyan meglepetésvendégek mellett, mint a belga Charlotte Adigéry vagy a Catching Flies, tehát ezúttal is jócskán lesz mire odafigyelni!

Teljes program:

Október 16. Szerda| Paradiso
Haelos
Yellow Days
Larry Gus
Warhola
Oklou
OTHA
Meetsysteem

Október 17. Csütörtök | Melkweg
Apparat
HVOB
Tourist
De Sluwe Vos live
Matias Aguayo
Catching Flies
Charlotte Adigéry
Polynation

Jegyek:
Október 16. Paradiso: € 25
Október 17.  Melkweg € 28
2 napos ADE LIVE jegyek: € 40

További infó:  a-d-e.nl