A három napos magenta fesztivál pénteki programja minden falat megroppant az Akváriumban!

Nagyot mehetünk a Telekom Electronic Beats-szel szeptember 19-21. között, melynek programjáról már oly sokat cikkeztünk (például legutóbb összefoglalóan itt), hogy most szétbontottuk a zeneileg releváns péntek-szombat felhozatalát és első körben rámentünk a csodás házalásra, azaz arra a pénteki napra, ahol felmarkolhatjuk az esti lendületet, megpördülve párszor a mélyekkel teli fellegekben.

Ezt olyan fellépő sereg garantálja, akiknek az élére a méltó módon ínyencségnek számító stuttgarti house hőse, Motor City Drum Ensemble került, egészen egy tucat tovább basszusozó produkcióval kiegészülve, ami azt hozza magával, hogy az Akvárium vélhetően először kap olyan egész éjszakás zenei villanyozást, amikor mindhárom termében az underground vonalos house lesz az úr.

Csak kapkodjuk majd a fejünket, amikor döntésképtelenné válunk az éjszaka közepén, hogy éppen egy Rout8 b2b Soundbank szettet, egy Norwell live-ot, vagy a méltán híres Innervisions kiadó Marcus Worgull-jét vagy Trikk-jét hallgassuk meg élőben.

De semmi izgalom, ezen a szeptember 20-i éjszakán csak jó döntést hozhatunk, akkor, ha már ott vagyunk, mivel az Akvárium mindhárom szegletében jó kezekben leszünk és rendkívül megmenős house élményben lesz részünk!

Ezt bizonyítja az a hat, a termek méretéhez pozícionálva 3, 2 és 1 Boiler Room szett is, melyet az idei TEB Festival első táncéjszakáján pultba álló hölgyek és urak korábban elkövettek, úgyhogy most menjünk is rá a hirtelen online felléptetésükre!

NagyHall-ban:

Motor City Drum Ensemble

A hosszú név alatt található Danilo Plessow Németország stuggarti részéről indulva vált a szcéna house úttörőjévé, és bár még hosszas évek munkálkodása után is fiatalnak számít, tehetségének kiteljesítését már több mint élete felébe számolhatjuk be.

Paramida

A Love On The Rock című kiadójával és úgy egyébként is kellemesen house közszereplővé vált német csaj is nagy energia bombát ad majd a TEB közönségének.

Route 8

A budapesti klubéletet már többször felforgató Route 8 a nemzetközi terepet is többször bevette, de nekünk az a szett tetszett a legjobban, amit az egyetlen budapesti Boiler Roomban játszott. Aki ott volt tudja, hogy mekkora felfokozást eredményezett, aki nem volt annak mutatjuk:

KisHall-ban:

Marcus Worgull

A berlini illetőségű, köztudottan Ame és Dixon által alapított Innervision kiadó Kölnből érkező arca kellemes csillogást hoz majd a KisHall-ba.

Trikk

Ahogy kiadó társa, úgy a portugál Trikk is hibátlan harmóniával mixeli majd össze kedvenc hauzait.

VOLT Lokálban

Imre Kiss & a Dalmata Daniel kiadó

Másik budapesti Boiler Room huszárunk is ott lesz az ominózus éjszakán, amit vidám erőkkel tölt meg a VOLT Lokál hangulatos falai között, ahol mindenki más a budapesti illetőségű Dalmata Daniel label égisze alól érkeznek a Label Showcase-re.

Ez lesz tehát a program általunk fentebb emelt része, de merjük vállalni a garanciát, hogy a többiek is igazán különleges szórakoztatásban részesítik majd azokat, akik megvették a jegyüket és beugranak a TEB Fest pénteki partjára, melynek teljes programját ide tesszük egyben:

Nagyhall / Main Hall

Motor City Drum Ensemble / Paramida (Love On The Rocks) / Route 8 b2b Soundbank (This Is Our Time)

Kishall / Small Hall

Marcus Worgull (Innervisions) / Trikk (Innervisions) / Jaffa Surfa (All Inn Records) / Sobek (CityMatiné)

Volt Lokál – Dalmata Daniel Label Showcase

Imre Kiss / Norwell Live / Max Sinclair / J. Mono Live / Új Bála Live / CT Kidobó