Az ADE Sound Lab 2019 programja szépen alakul már, legutóbbi témájuk bejelentésével „Hogyan alapíts lemezkiadót?” három nagyszerű előadó csatlakozik a konferenciához Elena Colombi, Marco Faraone és Nastia személyében. A kérdéskört október 17-én, csütörtökön fogják kielemezni a De Brakke Grond előadótermében.

Elena Colombi Olaszországtól Amszterdamig, az Egyesült Királyságon keresztül tisztességes hírnevet szerzett magának saját különleges lemezgyűjteményével, és ahogyan kapcsolatot tud teremteni a fura és egyedi hangzások között. NTS Radio show-jában és klub szettjeiben a legkülönfélébb lemezek felhasználásával mutatja be személyes látásmódját. Új kiadójának neve az Osàre! Editions nevet viseli, melyből az olasz Osàre! szó lefordítva merészet jelent. Bár ez a vállalkozás még gyerekcipőben jár, mégis izgalmas lehet azok számára, akiket érdekel az élet a hagyományos klubzene kategórián kívül is. Az olyan felfedező és individualista kiadók elindítása, mint az Osàre! Editions nagy kihívást jelentenek és rendkívüli figyelmet igényelnek. Colombi most továbbadja, mik azok a leckék, amik elengedhetetlenek ezen az újonnan feltárt területen.

A firenzei Dj és producer Marco Faraone sok techno rajongó számára ismerős, miután sorban jelentek meg zenéi olyan címkék alatt, mint Drumcode, Rekids, Ovum, Be As One, Sci+Tec, Desolat, All inn records, Holic Trax, Get Physical és Truesoul. Marco sok éves tapasztalatainak köszönhetően beindult saját UNCAGE kiadója is, ami már most olyan neveket sorakoztat maga mögé, mint Radio Slave, Skudge, Markus Suckut vagy Nick Hoppner. Faraone elmondja majd, hogyan tudja címkéjének útját is egyengetni saját előadói karrierje mellett.

Az ukrán Nastia az elmúlt évtizedekben lépésről lépésre tört előre a globális zenei piacon, nemzetközi szintre emelkedett, mint Dj és Propaganda kiadója is nagy szerepet játszott abban, hogy fenntartsa zenei következetességét és üzleti kapcsolatait. Kiváló példa a modern, vinyl-only címkére a maga borongós techno hangzásával. Összekötő kapocs már eddig is jól ismert nevek és új felfedezettek között, saját egyedi identitásukat megőrizve. Most itt az esély, hogy bemutassuk Nastia karrierjének belső felépítését és megtudjuk, hogyan egyensúlyozza az igényeknek való megfelelést rohamos Dj karrierjében, miközben a címke azonossága tiszta és összpontosított maradt az évek során.

Az ADE Sound Lab intim és feltáró beszélgetéseket folytat az elektronikus zenei szintér főbb figuráival. Az ADE Sound Lab-hoz tartoznak a MusicTalks, The Record Bag Of…, és a Studio XL beszélős és bemutató programok, az előző években már részt vett rajta többek között Colin Benders, KSHMR, Lena Willikens, Marco Faraone, Nina Kraviz és Xosar is.

Szintén az ADE Sound Lab része a Demolition panel, melynek moderátora Dave Clarke és fiatal Dj tehetségek feltárására, demók debütálására és audiovizuális installációk bemutatására hivatott. Továbbá hardver és szoftver márkák széles választékával lehet közelebbről megismerkedni.

A program Október 16-án szerdán kezdődik a De Brakke Grond-ban és Október 19. szombatig tart.

További infók: https://www.amsterdam-dance-event.nl/en/