A Telekom Electronic Beats programjának koronáját is szívesen felvesszük majd!

Nálunk már mindenhonnan a Telekom Electronic Beats folyik, de ez nem csoda, mivel szeptember 19-21. nagyon közel van, és ráadásul, nem mellesleg még az is nagyon fontos tényező, hogy tucatnyi program és több tucat fellépő vár ránk ebben a pár napban.

Akik közül már nagyon kellemes aranyozást hajtottunk végre a pénteki zenei programsáv előadóival, akik szinte mindegyike megjárta a Boiler Room műsort, de most nincs mese, végre eljött a szombat ideje, amikor a péntekinél is színesebb táblát kapunk az Akvárium termeibe.

Egészen a VOLT Lokálba helyezett, budapesti bázisú Persephone kiadó arcai, Manu Schipper, Alexandr és Boks mindent vegyítő diszkós, hauzos, gruvi technós háramasától a NagyHall-ban fellépő Modeselektor duó és az iráni énekesnő, Shevdaliza fellépéséig rengeteg minden történik majd, melyekből ezeket a zenei mintákat mindenképp kiemelnénk, hozzá rendelve a termet és a fellépőt is, persze:

Modeselektor – NagyHall

Gernot Bronsert és Sebastian Szary többször járt már nálunk és mindig felforgatja a házat. Kettőjüket Modeselektor-ként ismerjük, de Aparattal közös formációjukat, a Moderatot is nagyon csíphetjük. Most megint duójukkal vannak belendülve a srácok, melynek idei eredménye ez a track:

Shevdaliza – NagyHall

Ha Irán mostanában zenei téren híres valakiről, az Shevdaliza lesz. A gyönyörű énekesnő olyan művészi hatásfokokkal rendelkezik, ami eklektikus zenéin túl természetes kivetülését is még vonzóbbá teszi az underground körök számára, is. Human című dalát 20 millióan látták 3 év alatt.

Jennifer Cardini – NagyHall

A Franciaországban született és karrierjét elkezdő, de érthető módon később zászlóját a németekhez leszúró Jennifer Cardini még 45 évesen is magasan a top kategóriás lemezhuzalozgatás művésze, aki különleges dance irányain hullámozva az indie elektronikától a belesüppedős house és techno csemegékig bármivel megtalálhat minket szombat éjszaka. Nekünk ez személyes kedvencünk most:

Claudia Anderson – NagyHall

Ha már a berlini Tresor klub alapítója is itt lesz a Telekom Electronic Beats fesztiválon, akkor az egyik jól kapcsolódó fellépő is legyen ott a programban, akit most a kiegyenlített technóiról és szép külleméről ismert Claudia Anderson fog képviselni. Épp egy idei Tresor megjelenését tennénk ide:

Robert Dietz – KisHall

A szintén Berlinből érkező Robert Dietz már a KisHall terét veszi kezelésbe, ahol finoman elegyített, táncorientált house-ai kapnak majd a legnagyobb levegőhöz, amit követően mi is majd csak kapkodjuk a levegőt, de legalább öröm és boldogság lesz, amikor ő pakolja ki-fel a lemezestáskájának tartalmát!

Nathan Micay – KisHall

A kanadai származású Nathan jól döntött, amikor Németország felé vette az irányt. Különleges hangokat vegyítő hangzásvilágát így a legjobb helyen teljesítheti ki, melyeknek sokaságát most a mi fejünk köré is odacsavarja majd egy hosszú szettel. Egy ilyet mutatunk a sok közül:

Ez a színesség jellemzi majd a második TEB éjszakát, amire még elővételben kedvezményes jegyet is válthatunk, és minden felett tesszük ide a pontos, teljes programot:

  1. 09. 21. szombat:

Nagyhall

MODESELEKTOR (OFFICIAL SITE) LIVE (Monkeytown Records)

SEVDALIZA / Claudia Anderson (Tresor.Berlin (OFFICIAL)) / Subotage / DJ Crimson

Kishall

Robert Dietz (Running Back) / Jennifer Cardini (Correspondant) / Nathan Micay (LuckyMe)

Volt Lokál

Persephone Showcase // Manu Schipper / Alexandr / Boks