Otthonról élőben is nézhetjük majd, de nem érdemes lemaradni a remek programkezdésről.

Szeptember 19-21. között rengeteg programmal vár bennünket a Telekom Electronic Beats fesztivál, ahol több ingyenes eseményen is részt vehetünk. Ilyen lesz például az a nyitó esemény, melyet a Citadellán rendeznek meg és 17 órától a következő lineuppal várnak minket:

17:00 – Daniel Santiago b2b Daniel Ban (Pure Lust)

19:00 – Parra for Cuva LIVE

20:00 – DJ Suhaid

„Csütörtökön, a Citadella tövében ingyenes magaslati bemelegítő popup-bulival szállunk szembe a közelítő téllel és nyitjuk meg hivatalosan is a Telekom Electronic Beats Festival Budapest 2019 egytucat nemzetközi fellépős hétvégi etapját: a Pure Lusttal kollaborálva érkezik a melankólia és az eufória között kifeszített szálakon játszó Parra for Cuva, és fekete barázdáin DJ Suhaid is felsurran a hegyre. Gyertek egy soulful feltöltésre, hogy legyen mit kipörgetni a péntek és szombat éjjeleken!” – írják az eseménynél!

Nem is kérdés, hogy ez remek kezdése lesz annak a három napos programnak, melyben a filmvetítéstől kezdve fontos beszélgetéseken keresztül élő zenével aláfestett Lifestyle Market és Independent Label Fair vár bennünket.

A legteljesebb programleírást az Electronicbeats.hu oldalon találunk, mi pedig ajánljuk, hogy olvassátok el a pénteki és szombati zenei programról készített cikkeinket, és hallgassátok meg ezt a live-ot a nyitó program főszereplőjétől!