Nekünk még mindig tetszik a forma, de talán a fekete és piros élhetőbb.

A Pioneer HDJ-X5BT széria immáron a fekete, piros és fehér szín mellett aranyozott küllemben is elérhető.

A HDJ-X5BT-N szériaszámú fülhallgató továbbra is tökéletes választása lehet egy hétköznapi felhasználónak, egészen olyan arcokig, akik munkához, DJ-zéshez használják éjszakánként.

A Bluetooth technológiával vezeték nélkül 3 órán keresztül használható füles kényelmes párnákkal rendelkezik, de ugyanakkor a majdnem 2 m hosszú vezetékkel is használható, ha komolyabb helyzetekről van szó.

Rugalmasan összehajtható, így könnyen elfér bármilyen táskában, arról nem is beszélve, hogy kiegyensúlyozott, dinamikus hangon szólal meg, átadva a benne életre kelő zene tökéletességét.

A tényleges teljesítménye 2000W, ami 5-30000Hz átvitellel szólal meg, 32 Ohm impedanciával, maximum 104 dB tartományig. A membrán átmérője 40mm és 3,5 Jack átalakítóval csatlakozhatunk hozzá, már ha vezetéken keresztül használnánk.

Pofás darab, ízléses színkivitelben, aminek az arany is kifejezetten jól áll.

Itthon 50 ezer FT körüli összegért lehet hozzájutni. Bővebb infók a Pioneer oldalán találhatók, mi pedig mutatjuk a képeket és egy videót a tavalyi bemutatóról, amiben még nincsen benne az aranyozott változat.