A Desolat főnökének tavalyi albuma most 5 extra verziót kapott.

DJ Tennis, Truncate, Virgil Abloh, Bambounou, és a sor zárásaként Ellen Allien voltak azok, akik eleget tettek Loco Dice kérésének, hogy elkészülhessen a Love Letters album remix kiadványa.

A tavaly nyáron megjelent, 15 számos album nagy sikert aratott (a teljes album itt meghallgatható) és a Desolatot igazgató zenei hős ismét nagy tapsokat és vállveregetéseket kapott világszerte.

A közreműködés során DJ Tennis a Roots tracket gondolta újra, míg Bambounou au Under Your Skin hangulatát pörgette tovább. Valamiért minden további kollaboráló egyén a We’re Alive címűt akarta újra csavarni, akik közül talán Ellen Allien járt a legnagyobb sikerrel, aki csodásan savas környezetbe helyezte át a zenei struktúrákat.

Ellen Allien-t az elketronikus zene dámájaként emlegeti Loco Dice, míg DJ Tennis-t és Bambounou-t barátaiként emeli ki a közreműködők sorából. Virgil Abloh az interdiszciplináris varázsló szerepét kapja meg Loco-tól, aki már a Movment Detroit 2019-en meglepte a remix elkészülésével. Truncate pedig talán a legmegtisztelőbb helyen áll a Love Letters remix edition projektben, hiszen Loco sokat játszotta egy zenéjét, és ez inspirálta nála a remix kiadás létrehozását.

A Love Letters remix megjelenését egy új ajándéktárgy együttes piacra dobása előzte meg, melyet Loco Dice maga készített.

A Love Letters remix kiadvány szeptember 27-én jelent meg, VINYL és digitális formában is, melyről most oda adjuk a We’re Alive eredeti és Ellen Allien savasított verzióját, szíves, kellemes hallgatásra!