A techno szcéna egyre kedveltebb hazai kiadója nyár közepén még félszázadik megjelenését ünnepelhette, most pedig már az Airsound Records címke soron következő 51. és 52 megjelenéséről is beszámolhatunk.

Az első ráadásul szintén magyar kezek remek teljesítményeként került a virtuális polcokra. Az Episode1 név alatt jelentősen termékeny Bence Ádám Graveyard Z EP-je augusztus végén jelent meg. A három original track-et tartalmazó megjelenés első felvonása még éppen csak ízelítőt ad Episode1 munkájából, míg a másik két track már atomvillanással teszi a tánctérorientált dolgát! A számokba bele is hallgathatunk:

Még Episode1 is fiatal feltörekvőként emlegethető, de a szeptember közepén Baal című EP-jével megjelenő Esteban Miranda egyenesen a kolumbiai techno szcéna egyik legfiatalabb tagjaként került be az Airsound véráramába. 

Tehetségét mind a négy elkészült track jól tükrözi, melyek közül talán a címadónak van a legnagyobb atmoszférikus ereje, de a többire is érdemes ráhallgatnunk:

A Beatport-on itt megtaláljuk a Baal EP-t, miközben már tűkön ülve várjuk, hogy mit hoz az október az Airsound Records irányából!

Ha tetszett a kiadvány, akkor kövesd az Airsound Records közösségi oldalát, hogy időben értesülj a kiadó további híreiről!