A HEAVEN tánctere tökéletes helyszíne lesz ennek a remek zenei találkozásnak!

Még csak alig pár hete, hogy megnyitott Budapest legújabb tágas, belvárosi szórakozó tere, a Heaven Club, már olyan programot kapunk a szervezőktől, ami a minőségi vonalról érkező house egyensúlyozásra épít.

A sorozat fantázianeve a Paraíso, mely a house paradicsomi hangulatát hivatott közvetíteni a maga felszabadult légkörével, az európai színvonalú klubfeltételekkel, extra látvány- és show elemekkel kiegészítve a fellépők által megteremtett atmoszférát.

Első alkalommal rögtön a Londonból érkező Enzo Siragusa-val léphetünk ki a megszokott hétköznapokból, aki állandó nemzetközi jelenléte mellett szülővárosának fontos szereplője, már, ami az elektronikus zenei színteret illeti.

Enzo nem csak a Fuse London rezidense, valamint a Fuse kiadó termékeny producere, hanem a Fuse London party sorozat indítója is. A több soron történő zenei tevékenység mellett ugyanakkor volt ideje arra is, hogy idén elkészüljön első albuma is. Az ’A Decade Of Rave’ jól jellemzi stílusát, ami a deep house-tól egészen a könnyebb techno ütemekig bármikor kiterjedhet.

Izgalmas, egyben örömteli szettre számíthatunk tőle október 11-én, pénteken éjszaka, és az is fontos tudnivaló, hogy ezen az éjszakán három hazai house őrült is csatlakozik mellé a Heaven pultjában.

Jaffa Surfa talán a legszélesebb körben ismert house szelektorként kiváló társa lesz a közönség táncos utaztatásában, míg a MOOD sorozat két house zsonglőre, Stereostrip és Teomo is elhúzza majd a hevesebb hangulatot eredményező megindításait.

A remek hétlevezetésre már elővételben kaphatók jegyek, ami után már csak be kell sétálnunk az 5. kerületi Deák Ferenc utca 5. szám alatt található klubmenyországba!