Újra belendül a kiskőrösi elektronikus zenei sorozat, amit egy rég várt vendég indít meg.

Immáron a negyedik szezonját indítja el a legendás elektronikus zenei háromszög, Kecel, Akasztó és Soltvadkert által körbe zárt Kiskőrösön a Badgirls & Friends sorozat. A déli régió egyik hiánypótló eseménysorozata az előző években kiemelkedő sikereket ért el és a helyszínül szolgáló Szarvas Fogadó nagyterme javában átrendeződött az elektronikus zene befogadására.

Érdemes volt tehát, hogy Shabaam szülővárosától, Keceltől egy karnyújtásra összefogott a helyi csapattal és közönséggel, hogy az egykor kultuszként virágzó környéket összefogja egy hazai arcokra pozícionált eseménysorozat alá. A történet a harmadik szezont követően ott folytatódik tovább, hogy végre egy régóta várt fellépő, mondjuk úgy hazánk legelfoglaltabb techno artistja érkezik megnyitni az újabb évadot.

Jay Lumen az a fellépő, aki nem szorul bemutatásra, hiszen a többek között a Drumcode, OFF, Octopus, vagy saját Footwork nevű kiadóján történő megjelenések, és a rengeteg nemzetközi fellépés mellett mindig szakít időt arra is, hogy a hazai techno szeretőket is megörvendeztesse egy-egy nagyszerű szettel.

Egy régóta tartó egyeztetést követően végre meglett a megfelelő dátum, október 19-én Jay Lumen indítja a Badgirls & Friends szezonját, ahova vele tart a fellépők sorában Shabaam, valamint a South Session-ös házigazdák, azaz Joshic és Áky is.

A garantáltan ütemes szórakozást idén is a VOID Acoustics Hungary hangrendszere teszi tökéletessé, úgyhogy fül nem marad majd szárazon!