Az extra folytatásokról a DFFRNTroom vasárnap esti And The End sorozata gondoskodik!

Hiánypótló eseményként, a hétvégéket meghosszabbító sorozattal jelentkezik Budapest új underground klubja. A DFFRNTroom, mint techno orientált klub került be idén szeptemberben a köztudatba, ahol eddig már olyan nevek léptek fel, mint Alexander Kowalski, Ben Dust, Axel Karakasis, vagy Pfirter és a jövőben is olyan techno artistok armadája várható, mint Dustin Zahn, Gary Beck, KAISER, WEX10, WNDRLST és a gyönyörű Juliet Fox.

A háromszáz fős klub eddig kiválóan szerepelt, ahol a közönség leginkább a tűélesre állított, 12 hangfalas, két toronyba halmozott V8 Martin Audio rendszert díjazta, ami különleges zenei élményt adott át már négy hétvégén.

Most folytatódik az események megállíthatatlan sora, melybe a vendéglátósoknak is kiemelten kedvező, valamint a hétvégéket átdolgozók, esetleg meghosszabbítók számára előnyös sorozat ágyazódik. Ez lesz az AND THE END, mely minden vasárnap jelentkezik, nem after party eseményként, sokkal inkább vasárnap estétől hajnalig tartó, techno orientált szórakoztatásként.

A most még nyitott eseményt később bizonyos mértékben zártkörűre szabva képzeli el a DFFRNTroom, melyhez már egy tagsági rendszer kidolgozásán is fáradoznak. Addig viszont zavartalanul látogathatjuk ezt az új vasárnapi őrületet, melyről most Julian Marcell, Belocca, Kitti Kay és Piber gondoskodik majd. Sokak számára lehet jó alternatíva egy-egy végig dolgozott hétvégét követően!

Minden további infóért érdemes ellátogatni a DFFRNTroom közösségi oldalára!