Véget ért a nyár, maximális hőfokon ég a klubszezon! Sorra nyílnak a klubok, egymást érik a jobbnál jobb bulik, ez alól a Budapest szívében elhelyezkedő Akvárium Klub sem kivétel. Összesen 11 eseményt rendeznek októberben az Erzsébet téri intézmény falai között, ami számunkra is érdekes lehet.

A klub Facebook oldalára 11 októberi esemény került fel a napokban. A techno / house es drum and bass rajongók örülhetnek igazán, hiszen bőven lesz miből válogatni! Október 11-én teljes kapacitással fog pörögni a hely, rögtön öt eseményt is rendeznek. A Nagy Hallban egy régi kedvenc, Jan Blomqvist lép fel, majd a VOLT Lokálban TERR vendégszereplésével indul az afterparty. Rá jól emlékezhetünk a két hónappal ezelőtti B My Lake-ről, hiszen az egyik legemlékezetesebb szettet hallottuk tőle, valamint nemrégiben jelent meg legújabb EP-je a soproni illetőségű Secret Fusion Records gondozásában.

A tort ütemek fanatikusai sem fognak pénteken unatkozni. Utoljára lép fel Budapesten a Foreign Beggars, így aki most lemarad, annak nem lesz több alkalma a pótlásra! A drum & bass talán legnagyobb különce, a német Current Value idén két albummal is jelentkezik, az egyikkel a Serum vezette Souped Up Recordsnál, a másikkal a MethLab Recordingsnál, így a KisHall-ban leszervezett est egy kettős lemezbemutató lesz.

A Nagy Hall-ba pedig egy igazi legenda érkezik Roni Size személyében, aki először lép fel Magyarországon egy klubbuli keretében. A bristoli drum & bass mágus mellett a breakbeat kedvenc Krafty Kuts emeli az est fényét. Az összekötő kapocs MC Dynamite, aki mindkét DJ oldalán bizonyította már, hogy kevés jobb ceremóniamester van nála.

Másnap egy régi vonalas techno legenda és egy feltörekvő friss név érkezik Slam, illetve Manni Dee személyében. Vájtfülűek számára kötelező program! Rá következő héten szintén a négynegyed fanatikusai örülhetnek. Érkezik az egyre nagyobb magasságokat ostromló Drumcode-nevelés, Enrico Sangiuliano, valamint másnap a Sudbeat Showcase keretein belül az argentin prog house legenda, Hernan Cattaneo!

A nemzeti ünnep hetére is ajánlunk három programot. Október 22-én a szomszédos Ausztriából érkezik a világ legnagyobb fesztiváljait bejáró Camo & Krooked páros, akik a drum and bass populárisabb ágában utaznak és jól ismerik a magyar közönséget, hiszen számos alkalommal jártak már nálunk. Október 25-én Paula Temple fogja lerombolni a BlackHall-t, aki az idei B My Lake egyik, ha nem a legkeményebb szettjét tolta le, így joggal követeli a ráadást a hazai publikum.

Bár az Akvárium lentebb megosztott képén nem szerepel, mi mégis jó szívvel ajánljuk aznap a NagyHall programját, hiszen az I Love 2000s buli keretein belül tini korszakunk nagy kedvence, a handsup egyik legnépszerűbb formációja érkezik. A Groove Coverage ráadásul Budapesten forgatta a legismertebb dalának klipjét is.

Szóval bőven lesz miből válogatni!