A Vertigo bezárása után bő két héttel már egy új klubot üdvözölhetünk a palettán.

„Mi lesz veled Győr?” – tettük fel a kérdést szeptember 24-én, miután értesültünk egy facebook közleményből, hogy bezár a 11 éve működő Club Vertigo.

Akkor még nem lehetett tudni, hogy a többek között a klubszezoni The Etiket eseményeknek is helyt adó szórakoztató intézmény bezárása hogyan fogja érinteni a nyugati város klubéletét, és hol folytatódhatnak majd a Vertigoba szervezett események.

Sokat viszont nem kellett várnunk, mert október 10-én elindult egy új közösségi oldal profil Dinamo Event Hall címmel, amelyben eddig még semmi érdekes nem lenne, csakhogy született egy cikk is arról (itt olvashatjuk), hogy ez egy új helyszín lesz. Mely történetesen október 22-én nyitja meg kapuit az I Hate Modles nevével fémjelzett The Etiket eseménnyel.

Megvan tehát, hogy hol folytatódik a The Etiket, és a cikkből azt is megtudhattuk, hogy a DINAMO-t a The Etiket, valamint a DUMDUM fesztivál és Kitschi sorozatot is szervező Sikztah nyitja, aki nem félt magához ragadni a megoldást és egy hónapon belül előállt egy 650 fő befogadására alkalmas klubbal.

Ami nem csak elektronikus zenei buliknak, hanem koncerteknek és egyéb eseményeknek is multifunkciós helyszíne lesz a jövőben. Jelzi ezt a CLUB X EVENT HALL címke is!

A koncerteken Martin Audio, a partykon VOID hangrendszereken élvezhetjük majd a zenei áramlatokat, melyekbe a techno mellett bőven keveredik majd house, drum and bass és kortárs elektronikus zene is.

Ezzel megmenekül a győri klubélet, a DINAMO újraindítja az áldozatos party-rendezvény szolgálatot, amelyben talán a legjobb az a konstelláció, hogy a klub neve is szorosan kötődik a városhoz, hiszen a győri Jedlik Ányos által megalkotott dinamó-elv mentén haladva került a tökéletesnek ígérkező elgondolás homlokzatára!

Kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz és, hogy láthassuk élőben, vagy legalább fényképen!

A képeket a Dinamo Event Hall oldaláról kölcsönöztük