A Badgirls & Friends rendhagyó szezonnyitójára készülünk fel.

Hogy az elmúlt években milyen mértékben alakult át a vidéki elektronikus zenei szórakoztató ipar, az nem kérdés. Szinte minden identitását elvesztette a vidék, kivéve olyan városokat, mint például Szeged, Győr, Pécs. Rengeteg sorozat van, mely túlélt, de ismerünk nagy veszteseket, és nagy régió veszteseket. Ilyen Kecel, Kiskunhalas és a környék. Itt minden átalakult, összement, megszűnt, de ahogy lenni szokott, a porrá égett hamuból új fák nőhetnek ki.

Így történt Bács-Kiskun megye közepén, ahol a lokál hősök, Shabaam vezetésével új dolgot hoztak létre. Az újonnan kihajtó elektronikus zenei fa Badgirls & Friends néven, Kiskőrösön eresztett gyökeret, és három sikeres szezont követően most belevág a negyedikbe, amit nem is akár milyen módon tesz!

Régi vágya volt már a szervező csapatnak, hogy Jay Lumen nemzetközi tapasztalatokkal felvértezett ütemeit tegye be a Szarvas Fogadó jól behangolt terébe, hogy a hű közönség nagy örömére Kiskőrösön is megszólaljanak a legendás Drumcode, Footwork, Octopus és a több tucat kiadóknál megjáratott, tempós technok.

Jay Lumen érkezése ugyanakkor jól mutatja, hogy az elektronikus zenében olykor hanyatló vidék milyen szép épülést tud eredményezni, és egy párszáz fős közönségért is milyen alulról építkező sorozatot lehet összetenni. Mindezt a jól bevált hazai előadókkal, külföldi bookingok nélkül!

A közelgő kiskőrösi éjszaka a helyi erőkkel, Joshic és Áky szettjével kerül felvezetésre, melyet Jay Lumen bő 2 órás szettje követ majd. A repertoár Shabaam befejezésével lesz teljes, mi pedig egy sor olyan track kigyűjtésével hozzuk előre ezt a közelgő, október 19-i szombatot, ami nagyon aktuálisan megszólalhat majd a jól beállított VOID rendszeren!


Olvasd el ezt is: Jay Lumen amerikai turnéja során Richie Hawtin-al is lógott