A Totem Tribe Budapest egyik friss színfoltjaként született meg a Dürer Kert falai között, amely a legújabb törzsi techno, house és downtempo zenei tájain játszódó elvarázsolt történeteket vállalkozik elhozni a fővárosi éjszakába. Bemutatkozó eseményük rögtön teltházzal indult, ahol a holland Unders nyitotta a sorozatot, a jövőre nézve pedig olyan elképesztő és őrült húzásokkal terveznek, mint például The Gaslamp Killer vendégül látása.

Most azonban, vagyis október 22-én egy ugyancsak különleges bookinggal kecsegtetnek, hiszen a LOUD formáció egyik felét, azaz Eitan Reitert hívták meg.   

A zenészcsaládba született Eitan Reiter számos elektronikus zenei műfajban bizonyította már tudását. A techno, house, vagy psytrance mellett downtempo, chillout és electronica számok is jegyezve vannak a neve alatt, de zenéje filmben is elhangzott már.

Amíg ő valakinek a Pyramid producerét, vagy az Ups and Downs számot a Perfect Strangerrel, a psytrance közegnek a már említett LOUD formáció egyik felét jelenti. A neve alatt futó projektje többnyire a progressive house és a melodic techno világában mozog, amit a zenei világban tett felfedezőútjai és kísérletezései tesznek egyedivé.

Reiter persze nem marad hazai támogatás nélkül, hiszen fellép a bulin hazánk egyik legemblematikusabb DJ-je, vagyis Zvezda Beta, valamint ott lesz Nova Gravity és Tsu is.

Ennek fényében október 22-én ismét érdemesnek tűnik ellátogatni a Dürer Kertben, ahol az egyre virágzóbb elektronikus zenei programok egy újabb színfolttal gyarapodtak, s amely esemény még egész biztosan sokat fog hallatni magáról, hiszen egy teljesen más, eddig kevéssé ismert szegletét hozza el Magyarországra az elektronikus zenének.

Esemény: https://www.facebook.com/events/519365432199576/