Ráadásul az egyik legfrissebb artist érkezik debütálni a Budapest Calling jóvoltából!

Kelendő zenei csemegévé érett a Hungry Music címke alatt tevékenykedő francia producerek armadája, akik közül az alapító tagokat jól ismerjük már testközelből is, de még van új a nap alatt, amit a Budapest Calling csapat mer nekünk melegen ajánlani a tél kellős közepén.

December 29-én, mint egy tökéletes előszilveszteri megmozdulást szerveznek nekünk az egykori BPC rezidenciaként ismert Tesla terére berendezkedett STORY klubba, ahol a főszerepbe az a friss Hungry Music előadó kerül, aki egy izgalmas zenei produkciót hoz magával.

Joris Delacroix nevét még nem ismerjük magyar eseményből, de ismerhetjük magyar vonatkozású kiadó égisze alól, hiszen a francia WOH Lab többszörös alkotói pályája mellett olyan kiadónál is jelent már meg munkája, mint a magyar Dansor által életre hívott Comport Records. És akkor még nem említettük a Stil Vor Talent, a Doppelgaenger, vagy a Natura Viva címkéket, ahova az elmúlt bő 10 évbe adta legújabb house, deep house, tech house és melodic techno trackjeit.

Egészen gyerekkorától már közvetlenül kapcsolódott a zenéhez, de a 4 éves kortól indított zongorapálya végül a francia romantikájú elektronikus zenébe futott. Montpellier-ből végül a nemzetközi színtérre került, ahol arról ismert, hogy elképesztő monumentalitású hibrid, azaz live és DJ szett ötvözetével hódítja a táncparketteket!

Hozzánk is ezzel az extra setup-pal érkezik, hogy egy különleges december végi vasárnap estén mutatkozzon be a hazai közönségnek, ahol az Indigo Theory és Botek kíséri fellépését, melyre jegyek hamarosan elővételben kaphatóak lesznek. További információk az eseménynél!

Addig érdemes rákapcsolódni Joris Cercle szettjére: