Ezúttal nem egy konkrét eseményről lesz szó, hanem egy olyan helyszínről, ami a hazai underground mozgalom egyik legjelentősebb lokációjának számított hosszú éveken keresztül. Frankhegy földrajzilag a gazdagréti lakótelep felett emelkedő budaörsi domboldal. Az ezredforduló környékén számos tradícióvá érett kultrendezvényt tartottak itt nagynevű külföldi fellépőkkel és rendszerint ennek megfelelően hatalmas tömeggel.

A fura, néhol igen csak groteszk díszletek egész héten át készültek. A hétvégi parti volt a lezárása az egyhetes alkotótábornak, mintegy megünnepelendő a jól végzett munkát. A kötélhalak, űrhajósbabák, gombák és egyéb nem e világra való objektumok így a közhiedelemmel ellentétben az egyhetes munka eredményei. Ez volt Magyarország legegyedibb, legkülönlegesebb szabadtéri partihelyszíne. A fényekről és a látványról Dork és Kozma gondoskodtak. A Technokunst rezidense volt a Frankhegy szülőanyja.

Féltucat színpadon szólt a zene, rengeteg underground zenei stílus képviselői felvonultak. Volt jazz´n bass, easy listening, ambient, techno, ragga, dancehall, drum ‘n’ bass, breakbeat, nu skool, dub, psy-, progresszív, illetve deep trance és hip-hop is.

Nem volt egyszerű megközelíteni a helyszínt. A Moszkva térről éjjel 1 órakor induló party busz fél óra múlva érkezett Csillebércre, ahonnan gyalog kellett besétálni az erdőbe, egészen a helyszínig. Az éjszaka sötétjében, szinte vakon kellett közeledni a cél felé.