A techno a toleranciáról és az elfogadásról szól. Mindegy honnan jössz vagy éppen hogy nézel ki. A fogyatékkal élők viszont nehéz helyzetben vannak, hiszen a szórakozóhelyek többsége nem akadálymentesített.

Londonban viszont rájuk is gondoltak. Hamarosan speicális bulit rendeznek a fogyatékkal élők és kísérőik számára. A partysoroatot egy londoni DJ, Tony Gurney alias Groover The Barbarian hívta életre, csak felnőttek számára. Ő maga is érintett, korábban Crohn-betegséggel és fibromyalgiával diagnosztizálták, mostanában pedig gyermekgondozóként tevékenykedik. Az a célja, hogy mindenki előtt elhárítsa az akadályokat, aki szórakozni szeretne. Helyszínül az OMEARA nevű klub fog szolgálni.

Tony egy hétköznapi hasonlatot hozott fel példának: „Mindannyian tudjuk, hogy milyen nehéz hajnalban taxit vagy éjszakai buszt fogni. Képzeld csak el, amikor esik az eső és a taxi nem akarja elvinni a kerekesszékest, mert ahhoz ki kellene szállni az autójából.”

A „Daylight” nevű sorozat november 16-án fog debütálni 13 és 18 óra között. A FB esemény szerint drum and bass fog szólni.