Az ISOS 15. megjelenését élőben tapasztalhatjuk meg az Akvárium Klubban!

Pár hete azt ígérte a hazai trance bulikat szervező SOC Events csapat, hogy az eddigi legkülönlegesebb zenei utazásra készülhetünk november 16-án. Akkor azt tudtuk meg, hogy végre nálunk lép fel Jerome Isma-ae, aki 25 éves pályafutását követően mutatkozik be a magyar trance rajongók tábora előtt.

Az elektronikus zene széles spektrumán mozgó utazó művész meghatározó szerepét akkor még nem köthettük Tiesto legendás In Search Of Sunrise mixsorozatához, de a szervezők előre bocsájtották, hogy tartogatnak még nekünk meglepetést. A trance ajándék viszont ma már nyilvános, Jerome Isma-ae fellépése az ISOS 15. mixalbumának hazai bemutatója is lesz egyben.

A trance körökben jól ismert Black Hole Recordings színeiben ’99-ben indult ISOS összeállítások elkészítése előbb az ötletgazda, Tiesto feladata és szívügye volt, majd 2010-től másokat is felkért a közreműködésre. Így történhetett meg, hogy a 14. mixalbumért is felelős Markus Schulz mellé a 15. alkalommal Jerome Isma-ae is csatlakozott, Orkidea-val karöltve.

Az először 1999. november 22-én megjelenő sorozat 15. epizódja 20 évvel később, idén november 8-án jelenik meg, melyet egy héttel később már élőben hallhatunk Jerome-től az Akváriumban, ahol a mixalbum bemutató mellett még egy további ajándékot kapunk, hiszen nem csak az albumbemutató hírével, hanem még egy vendéggel is kiegészült a program.

Robert Nickson hasonlóan színes zenei egyénisége tökéletes képbe helyezi azt a gondolatot, hogy ilyen különleges trance eseményt rég, vagy még talán sosem kapott Budapest. Az angol-norvég, de Hollandiában élő producer szintén a jó öreg Black Hole Recordings színeiben pompázva mutatkozik be Magyarországon, amit joggal várhatunk a következő hetekben tűkön ülve!

Az extra látványról már szinte nem is érdemes beszélnünk, mert egy ilyen színvonalú eseményhez az elengedhetetlen! Csak mernünk kell vállalni, hogy november 16-án egy felejthetetlen zenei utazásban, egy eddig nem tapasztalt trance élményben lesz részünk, melyre a jegyek online kaphatók.

Aki pedig nem bír addig várni, az november 9-én látogasson el Pécsre, ahol a trance himnusz Greece 2000 egyik alkotója, Ton TB lép fel egy exkluzív classic show keretén belül.

Felejthetetlen trance novemberre felkészülni, addig bele fülelhetünk az ISOS 15 albumba, ide kattintva!