Az Artessa Music fellépői és vendégei a Flashback stúdió exkluzív helyszínén indítják be az utolsó őszi hónapot!

Extra lesz! Ez az egy már előre könyvelhető a nyáron frissen indult, hazai illetőségű Artessa Music kiadó által életre hívott esemény soron következő epizódjáról. De már az első is az volt, hiszen még nyár elején az Artessa csapata egy medencés Rooftop partyt hozott össze a város tetején. Most pedig egy indusztriális hangulatú stúdióba költöztetik a melodic techno és house hangzásaikat.

A Flashback Photo Studio minden bizonyára tökéletes helye lesz annak, hogy a közönség az Artessa címke alá tömörült Tobak, David Lacfi, SLP és SNYL melodikus zenéire táncoljon bele a hűvös éjszakába. Akikhez meghívottként csatlakozott a City Matinékról hírhedt Sobek és a BeMassive csapatot vezető Metha, akiktől akár forró afrohouse-okra és teret rengető dinamikára is számíthatunk.

A kiadót igazgató Tobak is hoz különleges élményt, hisz a nyár folyamán több ízben is megjárta Ibizát, így a party-szigeten összeszedett zenei tapasztalat is beépítésre kerül majd ebbe a remek hangulatúnak ígérkező, égboltot nyitogató atmoszférájú találkozóba, melyet november 2-án, szombaton kapunk meg a loft stílusú, 3. kerületi helyszínen.

A tökéletes zenei áramlathoz kellő odafigyeléssel megálmodott vizuál és professzionális hangtechnika is kapcsolódik, amiért az eseményt ínyenceknek is bátran ajánljuk! Úgy tűnik, ez lehet az év utolsó hosszú hétvégéjének legjobb választása, melyre jegyeket itt találunk elővételben!

A személyes találkozásig Metha rövid, de annál melodikusabb szettje jól jöhet a hangolódáshoz: