2019-ben hosszú előkészületek után indult útjára a soproni Secret Factory páros saját lemezkiadója. A srácok lassan 20 éve futtatnak egy sikeres partisorozatot Sopronban, és ahogy a fókusz ott is a minőségi elektronikus zenéken volt, nem lett ez másként a kiadó esetében sem. Már négy megjelenésen vannak túl, mindegyik lemez igen jó kritikákat kapott nemzetközi szinten, az egyik kiadványt még nemes nyomtatott külföldi szaklapok is méltatták, ami igen nagy szó.

Az ötödik release november 18-án lát napvilágot. Az EP egy szintén hazai producer, Souveq keze munkáját dicsére. Ő egyébként a SFR label manager-e, korábban pedig Muzikfabrik néven ismerhettük meg. A legújabb EP összesen négy szerzeményt tartalmaz. Az original mellett Marvin & Guy, Jenia Tarsol, valamint Secret Factory remixét. Sorra érkeznek a pozitív feedback-ek, olyan nagynevű előadók méltatják a megjelenést, mint Jennifer Cardini, Ame, Henry Saiz, Andrew Weatherall, vagy éppen John  Digweed. Ez utóbbinak ráadásul annyira tetszik a zene, hogy Transitions című heti rendszerességgel jelentkező rádióműsorában is leadta. A mix (amit ITT tudtok meghallgatni) Marc Romboy zenéjével kezdődik, majd Quivver szerzeménye következik, az angol legenda pedig erre keveri rá Suoveq – CSUCSOK című művének Marvin & Guy-féle átiratát.

Az EP tehát napra pontosan három hét múlva fog megjelenni. A Secret Fusion Records továbbra is hasít. Biztosak vagyunk benne, hogy a jövőben is sokat fogunk hallani még róluk!