Ha még eddig nem tudtuk volna, október 31. idén a technóról is fog szólni!

A Halloween party nem éppen az elektronikus zenei közeg találmánya, de ha már itt ez a munkaszünetet hozó este, akkor miért ne lovagolná meg az underground színtér is. Más nap biztos a gyógyulás otthon, vagy még éppen valahol, így bátran tehetjük magunkat keresztbe a tánctéren, nagy tánccal, őrülettel, kedvenc elektronikánkkal.

Idén a DFFRNTLY is úgy döntött, hogy megjáratja újdonsült klubját ezen az estén is, így a DFFRNTroom első csütörtöki eseményére kerül sor, amit az arab származású, de spanyol kemény vonalas techno producer, Fatima Hajji vesz kezelésbe.

Fatima körbe játszotta már a világot, legalább kétszer, és most néhány hazai látogatást követően újra sok száz rajongó szeme csillanhatott meg, amikor előtérbe került a neve Halloween hangulatára tűzve.

A Taikatta Records igazgatónője kíméletlen ütemeiről híres, melyek rendre jelentek már meg nem kisebb kiadóknál, mint a Silver M, a Unity, a Pornographic Recordings, vagy a Codex és Tomorrowland-től a híres holland techno orientált események legjobbja, az Awakenings-ig számos helyen fellépett már a világon.

Általában ezrek, ha nem tízezrek előtt szokott zenélni, de most egy kisméretű, igazi underground klubba adta oda magát, hogy a 300 fős DFFRNTroom-ban mutathassa be, hogy milyen különleges utazást is képes a lábunk alá teríteni.

Sokan úgy gondolják, hogy a hardtechnóból táplálkozó nő nem képes csak földbe döngölést játszani, de ez egy nagy tévhit. Elég csak ránéznünk legutolsó megjelenéseire, ahol mindben összetett hangzásokra lelünk, melyekkel egy jó szettet élhetünk meg Fatimával.

Október 31-én erre lesz lehetőségünk, ami előtt a gyors jegyvásárlás mellett ezekkel a zenékkel érdemes ráhangolódnunk a monumentalitására:

Azért persze kemény ütemekre számítunk tőle, melynek várható minőségét ez a tavaszi szett közvetíthet felénk: