A Badgirls & Friends szezonnyitója után már jön is a novemberi folytatás.

A negyedik szezon nagyobbat szólt, mint ahogy arra Shabaam-ék számítottak! A Badgirls & Friends sorozat alapítója egy fellépésről ért haza az éjszaka közepén Kiskőrösre, ahol addigra rogyásig telt a Szarvas Fogadó, ami a kezdetek óta helyet ad az elektronikus zenei buliknak.

Jay Lument nagy érdeklődéssel fogadta a kiskőrösi és környékbeli közönség, aminek köszönhetően a várton fölül sikerült a rendezvény. Nagyjából létszám stoppot is elrendelhettek volna a szervezők, de pont akkora tömeg jött össze, hogy a kint-bent arány kellemesen forgott, így senki nem rekedt kint, és közben, aki épp bent volt, az talán az eddigi legimpulzívabb kiskőrösi partyban vehetett részt.

Szerencsére erről még videó is készült, hiszen Shabaam szettjéből 1 óra rögzítésre került, melyben jól látszik, hogy a dugig telt tánctéren a közönség folyamatosan együtt élt az eseménnyel. A szettrészlet itt nézhető vissza:

Beigazolódott tehát már a szezon kezdetén, hogy az elmúlt három év alapos ösvénytaposása megérte, és a kiskőrösi vidék igenis még többet akar ilyen eseményekből!

Ebből nem is lesz hiány, hiszen november 9-én már jön is a folytatás, ahol egy különleges eseménysorozat fúzió jön létre, hiszen a Badgirls & Friends a fővárosi viszonylatban jól ismert Dice Events részéről Mateo & Spirit-et, valamint a szegedi techno tájból a Carbon sorozat házigazdáját, Robin Futakit egyesíti egy éjszakában.

Természetesen Shabaam, Joshic és Áky sem hiányozhat a programból, ahol továbbra is a techno lesz az úr, talán most még sötétebb kiadásban, mint ahogy azt eddig kaptuk, de ez így is van rendjén a klubszezonban!

Az eseményt itt lehet visszaigazolni, a kiemelkedő hanghatásért pedig továbbra is a VOID-ok felelnek majd.