2013-ban alakult meg a Steam Shape nevű formáció, melynek tagjait már addig is jól ismerhettük, hiszen Nils és Svetec önállóan is töretlen sikerrel tartotta magát az underground techno közegében. Hamar megtalálták a siker receptjét, szerzeményeiket szinte azonnal a legnagyobbak kezdték el játszani, Adam Beyer-től kezdve egészen Richie Hawtin-ig.

A srácok azóta sem tudnak leállni, kijött 14 EP-jük és számos remix is is készült. Olyan nagynevű kiadók gondozásában jelentek meg a zenéik, mint a Sasha Carassi által vezetett Phobiq Records, a Sutter Cane által életre hívott Drivin Forces Recordings, vagy éppen a Spektre által gründolt Respekt Recordings. Itt jött ki legújabb EP-jük is október 18-án „Into my veins” címmel.

Az új release pedig igen csak jól hasít, hiszen hetek óta stabilan tartja magát a Beatport Top 100-as listáján, most éppen 54. a techno megjelenések között. A nemzetközi szakma és jól fogadta az anyagot, olyan nagynevű DJ-kől érkeztett pozitív feedback, mint például Gayle San, Umek, Thomas Schumacher, Joseph Capriati vagy éppen Richie Hawtin.

A zenéket EZEN a linken keresztül tudjátok meghallgatni, illetve megvásárolni. A Steam Shape duójával pedig legközelebb november 29-én az Akváriumban találkozhattok, Pan-Pot-ék társaságában.