Dimitri Hegemann 1954-ben született. Több, mint negyven éve él Berlinben. Eredetileg tanulni jött, de aztán magába szippantotta az éjszaka. 1991-ben nyitotta meg a legendás Tresor nevű klubot az 1926-ban épített Wertheim áruház épületének trezor helyiségében. A Potsdamer Platz környékének felújítása miatt 2007-ben költözött a Leipziger Strasse-ra.

Dimitri Hegemann egyébként Werl városában, Nyugat-Versztfáliában született, vagyis a fal túloldalán, Nyugat-Németországban. Nem felejtette el honnan jött és a szülőföldjén is szeretne nyitni egy új klubot. Dimitri már megosztott egy képet, miszerint a hely nagyjából már el is készült. A nyitóbuli állítólag december végén lesz. A pontos helyszínről még nincs infó, de állítólag Dortmundban lesz. Ami nekünk jó hír, mert olcsón repít ki oda a fapados.

Dimitri Hegemann egyébként szeptemberben Magyarországra látogatott és részt vett az Electronic Beats által megrendezett kerekasztal beszélgetésen sőt utána az Akváriumban is felbukkant az éjszakai bulin.