November 1-én elhunyt Kiss Krisztián, akit Khristian K néven ismert a hazai és nemzetközi szakma. Lemezlovasként kezdte pályafutását még 1996-ban. Első saját zenéjének megjelenése 2007-re datálható, azóta számos címke alatt váltak ismertté kiadványai, mint például The Advent underground kiadóján a Naked Lunch-on, a Mikhail Kobzar a.k.a. Plastic Sound nevével fémjelzett Minim.All-on, vagy a Lucidflow, Attyry, Miniatura, Sleep Is Commercial, Catch, What Now Becomes, Conceptual, Packed, Deepindub, Kaputt, Mussen Project, Miniatura, Tip Tap, Schall illetve saját labeljei a Minimal and Melodies Music csoport és a Moira Audio égisze alatt.

Krisztiánt november 22-én, pénteken kísérik utolsó útjára Szolnokon. A hivatalos búcsúztató után egy zenés összejövetelre is sok kerül. A család ezzel kapcsolatban kiadott egy közleményt, melyből minden kiderül. Barátok, zenésztársak, üzletpartnerek, haverok, volt munkatársak, ismerősök és ismeretlen rajongók, tisztelők: búcsúzzunk méltón Krisztiántól!

Kedveseink!
Krisztian családja, barátai, zenésztársak, üzletpartnerek, haverok, volt munkatársak, ismerősök és ismeretlen rajongók, tisztelők!

Szeretnénk veletek együtt elköszönni KK-tól.
2019. november 22-én pénteken 1300h-kor Szolnokon – Krisz home sweet home-jában – a róm.kat.temető nagyravatalozójában. (Szolnok, Kőrösi út 2.)
A búcsúztató után Krisztián eljövendő emlékhelyéhez megyünk a ref.temető sírkertjébe. (szintén Kőrösi út, pár perc sétára az előző helyszíntől) Természethez közel, ahogy Krisz is szerette.

De nem múlhat el KK esemény Khristian K, Kristi Ankh, Khris Grown, Justin Case, definitelyBad with DJ Silvye, Wavebreakers with Andrew Merchant, VUKK with Viktor Udvari és Galilei zenéi nélkül!
Legyünk együtt a Krisztián által rajzolt zenevilágban- hallgassuk, amit ő hallott belül egy összejövetel keretében az Infinity Bárban (szintén Szolnok, Várkonyi út 1.)
ca.1500-2000h-ig. Helyszűke miatt lehet váltásban, de mégis együtt és közel Kriszhez.

Aki szeretne, 1 szál élővirággal köszönjön kedvenc Krisztiánunknak.
Ügyesen.

Szeretettel,
Emese Major – Emi, Krisztián kedvese
Kelemen Julianna – Krisztián édesanyja
Gábor Kiss – Krisztián öccse

Ui.: Kondoleáló üzeneteket a messengeren is fogadjuk és hálásan köszönjük!