Berlin  legnépszerűbb techno klubja 2004-ben nyitotta meg kapuit a legendás Ostgut klub (1998-2003) reinkarnációjaként. Népszerűsége azóta is töretlen, minden hétvégén hosszú órákat kell sorban állnia annak, aki be szeretne jutni a szentélybe. De a belépés még akkor sem biztos, hiszen a látogatók igen alapos szűrésen esnek át.

A tizenötödik évforduló alkalmából három színpadon fog menni a buli, ami szokás szerint szombat éjfélkor kezdődik és egészen hétfő reggelig tart. A helyi rezidensek (többek között Marcel Dettmann, Norman Nodge, Boris, Tobias, Efdemin) mellett a stílus olyan nagyágyúi is szerepet kapnak, mint CJ Bolland, Speedy J vagy éppen Surgeon.

A teljes programot ITT tudjátok megnézni.
Érdemes alaposan átnézni a Berghain decemberi programját, ugyanis december 28-án talán még erősebb lesz a felhozatal. Az év utolsó szombatjára ugyanis olyan neveket sikerült elhívni, mint Ben Klock, DVS1, Heiko Laux, The Advent vagy éppen a nemrég hazánkban járt Stef Mendesidis. Aztán pedig jön a szilveszter, ami általában három napig tart ötven fellépő társaságában. Amint kijönnek a nevek, arról is hírt adunk.