A Techno Arena ráadásul egy új kezdetnek az első felvonása!

Anno valami elindult a ceglédi elektronikus zenei életben, ami jól működött, és mostanra már nagyobb teret akar magáévá tenni. Egy kis klub falai között többször megrendezésre kerülő elektronikus zenei eseményt Groove néven ismerhetett meg a Pest megye keleti szélénél található Cegléd és környéke, ahova Szolnoktól Kecskemétig betértek a stílust kedvelő rajongók.

A Pat Duff nevéhez szorosan kapcsolódó sorozat most nagyobb lépést tesz és a környék legnagyobb techno party-ját kívánják életre hívni Cegléden. A Techno Arena névre keresztelt nagyszabású esemény november 30-án, szombaton egy éjszakára birtokba veszi a Gál József Sportcsarnokot, hogy egy illusztris line up-pal örvendeztesse meg a környék elektronikus zenekedvelőit.

Összesen 9 fellépő, 8 szettje került az esemény programjába, ahol DJ Budai, Sanfranciscobeat a hab a tortán, miközben a környékhez szorosan kapcsolódó Mateo & Spirit, a techno szcénába visszatérni látszó Elektro Groove, Flanger, és persze a teljes Badgirls legénység, azaz James Cole, Pat Duff és Shabaam is pultba áll az utolsó őszi éjszakán!

A hazai nevekből jó válogatással összeállított programhoz hasonlót rég, vagy még sosem látott Cegléd és környéke, melynek lebonyolítását a környéken jól ismert Best Face Fest csapathoz köthetjük. Jegy és további infók az eseményben találhatók!

A helyszín pedig: