A Bassiani 2014-ben nyitotta meg kapuit. Grúzia legnagyobb techno klubja, 1200 embert tud befogadni. Már a klub elhelyezkedése sem mindennapi, a Dimano Tbiliszi stadionja szolgál otthonául ,és ehhez társul a kiváló hangzás, az ámulatba ejtő atmoszféra és azok a nagy nevek, akiket sikerült elhozni a közönségnek, hogy a már hősiesen hosszú partikat ne is említsük.

Kelet-Európa Berghainjának is szokták nevezni és ez a definíció nem áll messze a valóságtól. Olyannyira nagy a respektje, hogy amikor tavaly be akarták záratni, akkor több tízezren vonultak az utcára tüntetni és a politika végül meghátrált.

Szóval egy baromi menő hely, aminek mindenki a csodájára akar járni, mi is jártunk már itt tavaly. Ennél már csak az menőbb, aki itt dolgozik. És erre most akár neked is megvan a lehetőséged, hiszen a Bassiani booking menedzsert keres! A főbb feladatok közé tartozik a klub rezidens DJ-inek fellépéseinek leszervezése, szerződések elkészítése, számlák kiállítása és kifizetések beszedése, valamint a DJ-k utazásának megszervezése.

Jelentkezni EZEN a linken tudtok. Hajrá!

DJ Newa, a Bassiani rezidense