A hangulatot az Elrow bulikat is megjárt szépséggel borítékolhatjuk a Heaven Clubban.

Enzo Siragusa remek formában volt, amikor október közepén megnyitotta Budapest egyik legújabb, legpazarabb belvárosi klubjának house sorozatát. A Heaven Club tánctere szinte forró volt, és a Paraíso címre keresztelt sorozat elérte az álomba illő színes fesztiválforgatagot.

A folytatásra számíthattunk, de már nem kell tovább várakoznunk, mivel november 29-én, péntek éjszaka, még a tél beköszönése előtt egy újabb perzselő éjszaka vár ránk a Vörösmarty tér egyik szegletében található (Deák Ferenc utca 5.) földalatti térben, melynek kormányzását a holland, modellből tech-house producerré avanzsált szépségre bízták.

Chelina Manuhutu ugyanis 10 éven keresztül dolgozott modellként, de a családi vonalon olyan erős zenei gyökerekkel rendelkezik, hogy egy balesetet követően inkább a dallamok megélésére helyezte a fókuszt. Ez olyannyira bevált nála, hogy jelenleg Hollandia egyik legizgalmasabb zenei exportjaként emlegethetjük, aki Ibizán él és nyilván zenél is ott.

A Pacha Ibiza, a Blue Marlin, a spanyolországi Elrow, az Ultra Music Festival, és világszerte rangos klubok közönsége találkozhatott már vele, most pedig a Paraíso közönségét igyekszik majd a fellegek fölé repíteni, ahova James Cole és Candyman kísérik majd el ezen az úton.

A tökéletes programhoz a Heaven Club professzionális hang- és fénytechnikája, valamint a különleges vizuális élmény társul, melyek nagyon jó őszi szezonzárót ígérnek külön-külön is, nem még így, együtt!

Az eseményre online is vásárolhatunk jegyet, itt pedig álljon egy live szett, ahol Chelina kitekerte a maximumot a buliból: