A Valyo Kikötő mindössze egy szezont ért meg. Aki viszont lejutott tavaly nyáron a Lágymányosi híd pesti hídfőjénél elterülő rozsdaövezetre, annak mind nagyon kellemes emlékei lehetnek. Az oda tervezett atlétikai stadion miatt kellett bezárniuk ősszel, ahogyan tette azt sajnos a közelben lévő Vituki Strand is, ami szintén ismerős lehet sokak számára, hiszen számos open air bulit szerveztek korábban oda is.

Ma már semmi nem emlékeztet a Lágymányosi híd tövében arra, hogy micsoda fantasztikus hely született itt meg 2018-ban. Egymást érték a jobbnál-jobb programok!  A zenei események egy 6×6 méter alapterületű faszínpadról mentek, ami most eladó sorba került. A jófogáson bukkantunk rá a hirdetésre.

Sürgősen eladó egy 6x6m-es alapterületű fa szerkezetű színpad. Egyedi tervezésű , részben paneles szerkezetű , ezért könnyen összeállítható illetve szállítható. A színpad mérete 6x4m , mögöte a backstage mérete pedig 6x2m. A szerkezet 2018-ban épült és csupán egy szezonon át volt használatban. Felületkezelést és új tetőhéjazást igényel. Az ár (899 000 Ft) irányár.

Reméljük méltó helyre kerül a színpad és azt is, hogy jövő nyáron is sokat fogunk hallani a Valyo projektjeiről.