Kevés ember mondhatja el magáról, hogy azt valósíthatja meg, ami az álma. Chelina igen!

Groovy, funky, bass. Ez a három szó jellemzi a legjobban a holland születésű, de ma már javában spanyol központú Chelina Manuhutu zenéjét. Ezt egy extra rövid, frappáns videós interjúból tudhattuk meg róla, amit az Xceed-nek adott még idén áprilisban.

A modellkarrierből átváltozott DJ karrier mostanra teljesen kiforrott Chelina körül, melyben tényleg megalapozza a fenti három zenei jelzőt, vidám, de mély nyomásokkal teli fellépései játékos erővel rántanak a tánctér padlójára. És bár Ibiza elég nagy olvasztótégely, Chelina még mindig inkább az underground világot erősíti, ezért is örülünk neki, amikor újra látjuk és halljuk Magyarországon.

Most épp megint felénk tart, hogy az alig pár hete nyitott Heaven Club terét járass meg, ami előtt belenézegettünk a csinos művésznő elmúlt évébe, hogy miként is teltek a napjai, hetei, és miközben zajlott az ibizai élet és a fesztivál szezon, Chelina adta ezt a tömör és velős interjút, ami épp eleget mond el róla, hogy még többet akarjunk tudni.

Ebben a 4 perces interjúban kerül sor arra a kérdésre is, hogy mi volt a gyerekkori álma, melyre csak azt tudta válaszolni, hogy az, amiben éppen van. És arra a kérdésre, hogy mi most az álma, természetesen az volt a válasz, hogy folytathassa ezt.

Ezek a válaszok tökéletesen mutatják a tech house legszebb fellépőjének vonalvezetését, amibe oly tökéletesen tölti rá magát, hogy közönség nem marad szárazon, amerre jár a világban. Az egyik olvasónk például csak annyit reagált, amikor megosztottuk a hírt, hogy november 29-én Budapesten lép fel, hogy „mindenkinek csak ajánlani tudom, itt leszedte a ház tetejét, teltházzal zárt a klub”.

Hogy ez hol volt, azt nem tudjuk, de mindegy is, mert mi most arra fókuszálunk, hogy a pénteki fellépését méltó módon előkészítsük, néhány olyan részlettel, ami idén történt vele, ami velünk is megtörténhet, hogy megváltjuk a jegyünket a Heaven ultra minőségi underground birodalmába, a Paraíso sorozat aktuális állomására!

Rögtön adunk is egy szettet, még év elejéről, ami kifejezetten mennyezetszaggató:

Májusban bomba formában tolta egy nappali bulin:

Ugyanebben a hónapban az olasz Barin játszott egy forró deep house szettet:

Nyár közepén a Mixmag The Lab LDN bulin tekerte ki magából a maximumot:

Októberben pedig már Carl Cox invitálására játszott a madridi Fabrik-ban:

Ja, ez pedig a kevés zenéje közül az egyik legnagyszerűbb tech house track: