Egy különös eset áldozatává vált nemrégiben Bulgária leghíresebb producere, KiNK. A Facebookon közzétett bejegyzése alapján a brüsszeli Fuse Club mellől tulajdonították el a táskáját, egy lezárt autóból. Elmondása szerint mindössze 50 másodpercig hagyták magára a kocsit, de ez pont elég volt a tolvajok számára ahhoz, hogy felnyissák a gépjárművet és eltulajdonítsák KiNK személyes dolgait.

A Fuse csapatának segítségével később meglett a szajré. Mint kiderült, csak a füldugók és néhány régi USB stick hiányzott. A különös a dologban csak az, hogy KiNK olyan holmikat is megtalált a táskában, ami nem is hozzá tartozott. Többek között egy pulóver, egy póló, egy alsógatya és három idegen fülhallgató boldog tulajdonosának mondhatja magát.

Brüsszel sajnos nem a közbiztonságáról híres, ezt mi is megtapasztalhattuk néhány évvel ezelőtt, amikor ellátogatottunk az I Love Techno rendezvényére. KinK annyit árult még el jó tanácsként a kollégái számára, hogy soha ne hagyják a kocsiban az értékeiket őrizetlenül. A kütyüit és az iratait mindig magánál tartja, a többi pedig úgyis könnyen pótolható.