Feketének ugyanakkor nem mondanánk, de az biztos, hogy nagy táncot varázsol Nick Warren mellé.

Abody sem ma kezdte már a szakmát, de még mindig fiatal producerként tarthatjuk számon, ha olyan emberek fogják közre, mint Nick Warren és Hernan Cattaneo. Már pedig ez többször is megtörténik vele, mivel az ifjú egyiptomi BLACK 8 már a rajongóból a munkatárssá nőtt fel az elmúlt években.

20 évesen keveredett le egy buliba, aztán a progressive house magával szippantotta. A 2006-os elektronikus zenei ismerkedést követően el kellett telnie pár évnek, hogy 2010-ben végül már saját zenével jelenhessen meg.

Akkor még szinte lehetetlennek látszhatott, de 3 évvel később már Hernan kiadójánál, a Sudbeat-en jelent meg, ahol azóta többször is, sőt, imádják a progressive hosue szcénában a zenéit, ezért nem csak az argentin, hanem a brit Nick Warren is zenei barátjává tette.

Sok közös pultban állást követően most legfrissebben az októberben megjelenő The Soundgarden mixlabumra dolgoztak együtt (amiről itt írtunk korábban), és Black 8 önállóan is.

Számos rádióműsoron és nemzetközi fellépésen keresztül (például itt az arabok Space klubjában)megtapasztalhatta már a közönség, de most végre élőben is hallhatjuk az ifjú proghouse titánt, aki december 6-án egy fél all night longgal látogat Budapestre, ahol Nick Warren mellett ő is kerek 5 órát utaztat majd minket a fellegekbe, vagy éppen mélységekbe.

Ezt pediglen érdemes kellően előkészülnünk, így nehezen, de kiválasztottunk 8 Black 8 zenét, amit remélhetőleg mindenki kíván majd hallani élőben, most pénteken a Cinema –Hall-ban!

Rögtön kezdjük is be egy sötét megúszással:

Aztán, ha már sötétség, jöhet a The Soundgarden labelen megjelent, nagy sikerű Sanwaves:

A mostani Nick Warren mixalbumról önálló feketesége:

Egy vidámabb, nalpementézős darab:

A nagy táncoltatós Sudbeat-es track:

A szintén nagy lüktetésű Moses Mountain:

Majd végezetül egy könnyű remix és egy igazi eufória, Black 8 leképzésében: