Mindez egy audiovizuális élménybe került becsomagolásra, melyért Dasha Rush a felelős.

Az oroszos születésű Dasha Rush felett ma már német zászló lobog, és ennek talán meg is van az eredménye. Nem csak a kreatív szibériai hangulat, hanem a német precízség is jelen van munkáiban. A Fullpanda Records főnöknője egy igazi multidiszciplináris művész, aki a keményebb technótól az ambientig jelentetett már meg albumokat, zenéket, és érdeklődése, sőt, tevékenysége túl mutat a zene alkotás határain.

Idén ennek lehettek Prágában fül és főként szemtanúi azok, akik a helyi Planetáriumban kapták meg Dasha és a digitális művész, Alex Guerava különleges audiovizuális alkotását, az Auror Celebralis AV Show című eseményt.

A Tatiana Chernogovskya, idegtudás által ihletett művészeti alkotás az emberi agy ábrázolását hivatott szolgálni a látvány és elektronikus zene segítségével, de a készítők munkája túlmutatott az előre meghatározott célokon, melyben végül az univerzális teremtőt látták meg.

Dasha Rush és csapata ezzel a művel feltárja az emberi tudat legközelebbi részeit, ahol az idegsejtek galaxisába utazhatunk, mely mindannyiunkban ott létezik. Az előadás alkotása a neurális hálózat áttekintésével kezdődött, majd kicsit elvont és őrült folytatást követte.

A berlini székhelyű producer audiovizuális előadása 360 fokban, 8K digitális vetítéssel és 23,5 átmérőjű térben jöhetett létre a világ egyik legnagyobb planetáriumában. A Lunchmeat Festival és a FACT Magazine eseményéről készült képeket beszúrjuk ide a bemutató videó alá, ami sokat elárul arról, hogy milyen is lehetett hanyatt dőlve megnézni egy ilyen show-t, ami hátha egyszer hozzánk is eljut! Sajnos több felvételt nem találtunk a projektről.