12 óra
10 csapat
20 Novation szintetizátor
3.000.000 Ft összértékű nyereménycsomagok

Egy nap, amikor próbára tehetitek a sound design tudásotokat! A verseny során különböző feladatokat kell helyben megoldanotok – kizárólag Novation hardverek és Ableton Live segítségével. Mind a szintetizátorokat, mind pedig a DAW-val ellátott számítógépeket a helyszínen biztosítunk, így nektek semmi mást nem kell hoznotok, csak a kreativitásotok és a szakértelmetek legjavát. A feladatokat a szakmai zsűri helyben kiértékeli, és még aznap megtörténik az ünnepélyes díjátadó is.

JELENTKEZÉS

A versenyre két fős csapatokban tudtok jelentkezni. Regisztráció után megkapjátok az imPro School oktatói által készített előválogató feladatot. A beérkező művek alapján egy szakmai zsűri válogatja ki a továbbjutó 10 párost, akik részt vehetnek a 12 órás versenyen.

Nevezési díj nincs.

ELŐVÁLOGATÓ FELADAT

Készítsetek egy 90 mp hosszú hanganyagot kizárólag az imPro School által biztosított sample pack-ben található hangminták használatával, amely bemutatja a témát.

Téma: “A Föld utolsó 90 másodperce”
A feladat megoldásakor mutassátok be zenei eszközökkel, hogyan képzelitek ti a Föld utolsó 90 másodpercét kísérő zenéjét. Zenei megkötés (tempó, hangnem, forma, hangszerelés) nincs.

A feladat megoldásához kizárólag Ableton Live-ot használhattok. A hangminták manipulálására bármilyen technológiát használhattok (sampler, simpler), azonban szoftver (pl. MaxForLive, VSTi) és hardver szintetizátorok, valamint egyéb hangminták használata tilos.

A leadott pályázatnak egy ZIP kiterjesztésű csomagban tartalmazniuk kell:

  • Az elkészített hanganyagot wav formátumban – [mu_cime.wav]
  • A project filet freezelt sávokkal – [mu_cime.als]
  • A jelentkezők neveit – [csaladnev_keresztnev-csaladnev_keresztnev.ZIP]

Az előválogató feladat leadási határideje 2020. január 15., éjfél. A feladat leadásához a feltöltési linket a regisztrációt követően kapod meg.

A VERSENY

A 12 órás maratoni versenyre bejutó tíz csapatnak négy sound design feladatot kell megoldania, amelyekhez kizárólag a helyben rendelkezésre álló Novation szintetizátorokat, az általunk biztosított számítógépeken futó Ableton Live 10 szoftvert fogjátok használni. A feladatok pontos leírását a verseny napján fogjátok megismerni.

A verseny időpontja: 2020. február 1.

NYEREMÉNY

I. díj: 1x  Novation Summit, 1x Focusrite Clarette 8pre, 1x hely az imPro School Zenei Producer vagy Zeneszerző képzésén
II. díj: 1x  Novation Peak, 1x Focusrite Clarette 4pre, 1x hely az imPro School Mixing vagy Live Act képzésén
III. díj: 1x Focusrite Clarette 2pre, 2x One on One Session az imPro School bármely oktatójával

Különdíjak: egy pár Adam Audio A7X, egy pár Adam Audio T7V, Ableton Live Standard licenc, Ableton ajándékcsomag, Fabfilter ajéndékcsomag

Bővebb infó:  [sounddesigncontest.hu]