Dübörög a klubszezon, igazán el vagyunk kényeztetve szervezői részről, egymást érik a jobbnál jobb bulik. A zenére nincs panasz. A techno egyre inkább erősödik és már saját ruhamárka öltözteti a legnagyobb fanatikusokat. Úgy tűnik, hogy még jó ideig együtt kell élnünk a tél minden szépségével és kellemetlenségével. Repkednek a mínuszok, öltözzünk melegen! Csak az nem mindegy, hogy hogyan és milyen kiegészítőkkel. Partnerünk a LAUT idén is felajánlott néhány terméket a webáruházból, köztük olyanokat is, amelyek nem kerültek kereskedelmi forgalomba. A lenti képen található cuccok közül bármelyiket megnyerheted, mert mindegyiket kisorsoljuk!

Tornazsák

Nyugodtan leléphetsz egész hétvégére, ebbe a kényelmes fekete tornazsákba minden cuccod befér! Funkcionális és kényelmes, masszív pamut farmerből készült, úgyhogy jól bírja a gyűrődést.

Snapback sapka

Az év minden napján és a nap 24 órájában hordhatod. De különösen jól jön, amikor reggel egy átbulizott éjszaka után kilépsz a sötét klubból vagy csarnokból. Ápol és eltakar akkor is, ha nincs nálad napszemüveg.

Napszemüveg

Nem csak nappal, hanem éjszaka is nagy hasznunkra válik a “Techno” felirattal ellátott napszemüveg. Éjszaka az erős fények ugyanúgy irritálhatják a szemünket. De legjobban akkor fogod érezni a hasznát, amikor reggel megcsapják arcodat a felkelő nap első sugarai.

Telefontok

Elég mókás szituációkba keveredhet az, aki a második tokot választja. Anno volt egy hasonló applikáció, ez a csík viszont soha nem fogy el.
A játék során vegyétek figyelembe, hogy a “Never too old for techno” S6, a “Betwen the lines” tok pedig IXS márkához kompatibilis!

Érkezett néhány exkluzív termék is. Ezeket nem lehet megrendelni a webshopból!

Póló: Hello Techno! M-es méret.
Vászontáska: Acid Techno Techno Club
Nagy vászontáska: MDMA

Ha szeretnél játszani, akkor nincs más dolgod, mint megírni a cikk Facebook postja alatt kommentben azt, hogy melyiket szeretnéd!

A cikk megjelenését a partyarcok hivatalos öltöztetője, a LAUT WEAR támogatja. A márka 2015-ben indult a lengyelországi Lublin városából. Alapítója egy helyi DJ / grafikus, Rui Aber (Pawel Ciolko). Imádja a zenét és nem szereti a kötöttségeket, már ami a munkát illeti. Így jött az önálló brand ötlete. A LAUT a válasz arra a kérdésre, hogyan öltözhet divatosan egy technofanatikus. Helyi kis cégként kezdték. Aztán szép lassan Lengyelországon túl is megjelentek a termékek. Ma már a világ több, mint 50 országában jelen vannak.

Kattins IDE a többi ruháért és kiegészítőkért!