A CODE360 és a BeMassive közös projektje egy eddig nem ismert belvárosi helyszínen emeli az ünnepi fényt.

300 fős, exkluzív helyszín a belváros közepén és egy nem titkos, de szuper ünnepi hangulatúnak ígérkező fellépő erősíti az év vége egyik legizgalmasabbnak tűnő eseményét. A The Debut által még nyáron életre hívott CODE360 sorozat az exkluzív minőségekre hajazva indult útjára, most pedig annyira különleges eseményt hoznak, hogy még a pontos helyszínt sem ismerjük, ergo egy titkos buliba invitálnak december 27-re.

Azt viszont tudjuk, hogy nagyon közel lesz a Szent István Bazilikához, és már privát eseményekkel tesztelték a ragyogását, ahol céges partyk, kis létszámú koncertek és ültetett események is bőven otthonukra találhatnak, de most egy sokkal izgalmasabb, elektronikus zenei esemény kerül a falak közé.

Ez a CODE360 és a BeMassive csapat által ide invitált AE:THER fellépése lesz, melyet most először hallhatunk majd Budapesten és legfontosabb jelzője, hogy az Afterlife kiadó berkeiből érkezik a Berlinben tevékenykedő producer.

Bár Rómában született, az elektronikus zene mégis a német fővárosba szólította és most a Tale Of Us-ék által biztosított, mai legfontosabb intelligens elektronika forráspont mellett a Damian Lazarus által működtetett Crosstown Rebels címkét is erősíti, melyet idén első nagylemezével is megörvendeztetett, aminek címe a Me.

Az atmoszférikus hangzást az éteri mélységek mellett Metha, Justrice és Blas támogatja meg az éjszaka során, mely várhatóan a karácsony legszebben úszó pillanatát hozza el magával, melyre jegyek még elérhetőek korlátozott számban.