Melyet az angol Callum Plant bocsájtott útjára az Airsound-nál.

Remek évet zár az Airsound Records, mely a nyugati régióból terjesztette ki magát a nemzetközi techno piacra. Idén nem csak túlhaladt a félszázadik megjelenésen, de miközben sűrű megjelenéseket generált a techno színtérre, melyek mindegyike kiválóan sikerült több alkalommal is sikerült nagy eredményeket, A kategóriás lejátszásokat bezsebelni. 

Legutóbbi, november közepén megjelent kiadványa, a Manchesterben ténykedő Callum Plant által összerakott EP-vel is hasonló teljesítménye született. A Sam Paganini, Joseph Capriati, Vinicius Honora, Luca Agnelli, Slam, vagy a még a rádióműsorában is lejátszó Drumcomplex is beállt a megjelenést örvendezők sorába. 

A tény, miszerint sokak azonnal rátaláltak és rá is éreztek a The Saint Of Killers EP-re (szabad fordításban „a gyilkosok szentje”), úgy lesz teljes, ide tesszük azt a három tracket, melyek közösen alkotják azt a szép együtt állást, melytől olyan különleges figyelmet kapott ez a megjelenés.

A három origi track a heves tánctértől kezdve a nyugodtabb terekig enged kalandozást. Ami viszont már egyáltalán nem jellemző az év utolsó ASR megjelenéséhez, melyet az argentin Augusto Taito jegyez.

A Hades EP két origije és a Confluence által készített remix is egyértelműen erősen főidős darab lett, melyeket szívesen kapnánk vissza bármikor, de főként egy év végi teljes ékszíjszakadásban lehet nagy segítségünkre!

A földünkről induló nemzetközi techno csemege ezekkel a jól sikerült megjelenésekkel fordul rá a 2020-as évre, ahol várhatóan még intenzívebb időszakra számíthatunk. Ez jól is van így, kifejezetten várjuk milyen növekedést hozhat a jövő év az Airsound számára!

Ha tetszettek a kiadványok és érdekel a kiadó élete, akkor kövesd az Airsound Records közösségi oldalát, hogy időben értesülj a további hírekről!