Aki ráadásul a világ 14. legkedveltebb női fellépője.

Még csupán három hónapja, hogy a Heaven Club megnyitotta kapuit Budapest frekventált részén, a Vörösmarty tér közvetlen szomszédságában, de már most jól látszik, hogy Ike Therry, a klub vezetője mindent megtesz azért, hogy a közönség jól érezze magát.

Egészen szilveszterig, szinte minden ujjunkra jut egy esemény a földalatti mennyországban, és ebből nem lehet kivétel a szilveszter sem. A novemberi Chelina Manuhutu őrület után most is egy Djane érkezik a pultba, hogy lezárja az évet, megnyissa 2020-at, hatalmas partyval, élő szaxofon játékkal, táncosokkal, konfektivel és rengeteg pezsgővel fűszerezve.

A történetesen nevében is Djane Da Queen művésznév mögött az Ukrajnából érkező szépséget, Olga Korolova-t üdvözölhetjük, aki nem csak bájával, hanem nemzetközi fellépéseivel is kiérdemelte az elmúlt években felé irányuló figyelmet.

Nagyjából 70 országban lépett már fel világszerte, így nem meglepő, hogy az előző évek után is ott van a világ TOP 100 női fellépői rangsorának elején. Idén Európában a 9., míg nemzetközileg a 14. helyre került.

Tehát, egy igazi kuriózummal vehetünk búcsút az évtől, ahol a mosolygás nem kötelező lesz, hanem önfeledten előkerülő érzelem, miközben tucatnyi koccintással karöltve engedhetjük bele magunkat a féktelen szilveszteri hangulatba.

Asztalt foglalni még időben érdemes, és a jegyeket is jó beszerezni, mert ez a belvárosi szilveszter egyértelműen teltházra van ítélve! Így kíván boldog 2020-at a Heaven Club Budapest!